- AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNDE ENGELLİLER ENGELSİZ YAŞAYACAKTIR.

SİYASET 26.01.2019 - 13:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4597+ kez okundu.
 

- AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNDE ENGELLİLER ENGELSİZ YAŞAYACAKTIR.

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt Burdur İşitme Engelliler Spor Kulübü üyeleriyle bir araya geldi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, ziyaret sebebiyle İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı İsmail Bilensoy Deniz Kurt’a teşekkür etti 31 Mart seçimleri dolaysıyla "Bir belediye başkan adayının kulübümüzü ziyaret ederek hem engellilere yönelik yapacağı projeler hakkında bilgi vermesi hem de ne gibi projeler yapılması gerektiği konusunda bizlerin fikirlerini sorması bizleri gerçekten çok mutlu etti” dedi.     - KURT’TAN GÖRÜNTÜLÜ HAT MÜJDESİ AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, belediye başkanı olduğu ilk gün işitme engellilerin belediye hizmetlerinden daha kolay ve hızlı yararlanması için görüntülü bir hat oluşturacağının müjdesini verdi. "Bu görüntülü olarak aranacak hatta işitme engelli vatandaşlarımıza işaret dilini bilen bir eğitmen cevap verecek ve sorunlarını çözme konusunda onlara yardımcı olacak" dedi.    - BURDUR’DA ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ Engelli derneklerini ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Deniz Kurt "Görme engelliler, işitme engelliler gibi özel gruplara yönelik çalışmalarımız olacak. Burdur’da engelleri birlikte aşacağız ve Burdur’u engelli dostu bir şehir haline getireceğiz." diyerek sözlerini bitirdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt Burdur İşitme Engelliler Spor Kulübü üyeleriyle bir araya geldi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, ziyaret sebebiyle İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı İsmail Bilensoy Deniz Kurt’a teşekkür etti 31 Mart seçimleri dolaysıyla "Bir belediye başkan adayının kulübümüzü ziyaret ederek hem engellilere yönelik yapacağı projeler hakkında bilgi vermesi hem de ne gibi projeler yapılması gerektiği konusunda bizlerin fikirlerini sorması bizleri gerçekten çok mutlu etti” dedi.   

 - KURT’TAN GÖRÜNTÜLÜ HAT MÜJDESİ

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, belediye başkanı olduğu ilk gün işitme engellilerin belediye hizmetlerinden daha kolay ve hızlı yararlanması için görüntülü bir hat oluşturacağının müjdesini verdi. "Bu görüntülü olarak aranacak hatta işitme engelli vatandaşlarımıza işaret dilini bilen bir eğitmen cevap verecek ve sorunlarını çözme konusunda onlara yardımcı olacak" dedi.   

- BURDUR’DA ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Engelli derneklerini ziyaretlerinin devam edeceğini ifade eden Deniz Kurt "Görme engelliler, işitme engelliler gibi özel gruplara yönelik çalışmalarımız olacak. Burdur’da engelleri birlikte aşacağız ve Burdur’u engelli dostu bir şehir haline getireceğiz." diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.