-AK PARTİ EKİBİ MÜTEAHHİTLER DERNEĞİNE ZİYARET

SİYASET 27.02.2019 - 14:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4754+ kez okundu.
 

-AK PARTİ EKİBİ MÜTEAHHİTLER DERNEĞİNE ZİYARET

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Cumhur İttifakı AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Derneği Başkanı Halil Özer, Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Özeş’i ziyaret etti.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Cumhur İttifakı AK Parti Burdur Be AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Cumhur İttifakı AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt İl Başkan Yardımcıları, Müteahhitler Derneği Başkanı Halil Özer, Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Özeş ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyarette bulundu. ‘’İMARDA HERKESE EŞİT VE ADİL HİZMET VERİLMELİDİR’’ Müteahhitlerin ve Mimarların sıkıntılarının farkında olduklarını belirten İl Başkanı Volkan Mengi, İmar’daki ruhsatların ve iskânların en az bir ay içerisinde verilmesi gerektiği ve imar planı düzenlemelerinin kişiye özel değil genel prensiplerde adil yapılması gerektiğini vurguladı. İmar işlemlerinde kişiye özel ilgi ve işlemlerin hızlandırılması gibi toleransların yapılmaması gerektiğini de işaret eden Başkan Mengi, herkesin inşaat ruhsat ve iskânının 1 ay içinde verilerek, kent ekonomisine bir an önce katkı sağlanması için destek olunması gerektiğini ifade etti. Cumhur İttifakı AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “İnşaat ruhsat ve iskân işlemleri kişiye özel değil, herkese eşit süre içerisinde ve adil bir hizmet verecek şekilde şehir ekonomisine bir an önce katkı sağlamasının önünün açılmasını gerekiyor. Biz Burdur’da her zaman görüştüğümüz Müteahhit ve Mimar arkadaşlarımızın anlattığı gibi imar planı değişiklikleri kişiye özel değil, herkese adil davranılan imar çalışmalarını hayata geçirmeliyiz. Alt yapı çalışmalarının ana organizatörü belediye olmalıdır. Su, Kanalizasyon, Telekom ve Elektrik gibi alt yapının tek bir yerden yani belediyeden organize edilmesi gerekiyor. Böylece tüm ekipler koordineli olarak çalışarak, alt yapı ve imar işlemleri kesintisiz ve hızlı bir şekilde çözüme ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Cumhur İttifakı AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Derneği Başkanı Halil Özer, Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Özeş’i ziyaret etti.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Cumhur İttifakı AK Parti Burdur Be AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Cumhur İttifakı AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt İl Başkan Yardımcıları, Müteahhitler Derneği Başkanı Halil Özer, Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Özeş ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyarette bulundu.

‘’İMARDA HERKESE EŞİT VE ADİL HİZMET VERİLMELİDİR’’

Müteahhitlerin ve Mimarların sıkıntılarının farkında olduklarını belirten İl Başkanı Volkan Mengi, İmar’daki ruhsatların ve iskânların en az bir ay içerisinde verilmesi gerektiği ve imar planı düzenlemelerinin kişiye özel değil genel prensiplerde adil yapılması gerektiğini vurguladı. İmar işlemlerinde kişiye özel ilgi ve işlemlerin hızlandırılması gibi toleransların yapılmaması gerektiğini de işaret eden Başkan Mengi, herkesin inşaat ruhsat ve iskânının 1 ay içinde verilerek, kent ekonomisine bir an önce katkı sağlanması için destek olunması gerektiğini ifade etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, “İnşaat ruhsat ve iskân işlemleri kişiye özel değil, herkese eşit süre içerisinde ve adil bir hizmet verecek şekilde şehir ekonomisine bir an önce katkı sağlamasının önünün açılmasını gerekiyor. Biz Burdur’da her zaman görüştüğümüz Müteahhit ve Mimar arkadaşlarımızın anlattığı gibi imar planı değişiklikleri kişiye özel değil, herkese adil davranılan imar çalışmalarını hayata geçirmeliyiz. Alt yapı çalışmalarının ana organizatörü belediye olmalıdır. Su, Kanalizasyon, Telekom ve Elektrik gibi alt yapının tek bir yerden yani belediyeden organize edilmesi gerekiyor. Böylece tüm ekipler koordineli olarak çalışarak, alt yapı ve imar işlemleri kesintisiz ve hızlı bir şekilde çözüme ulaşacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.