-ASKON TEŞKİLATI İNCELEME GEZİSİ DÜZENLEDİ.

TURİZM 13.07.2018 - 15:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3237+ kez okundu.
 

-ASKON TEŞKİLATI İNCELEME GEZİSİ DÜZENLEDİ.

-Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz, ASKON Burdur Şubesini ziyaret etti. Program kapsamında İnsuyu Mağarası ve Sagalassos Antik Kenti ziyaret edildi.
   Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz, ASKON Burdur Şube Başkanı Mehmet İzgi ve Yönetimine inceleme gezisi düzenledi. ASKON Burdur Şube binasında ASKON Teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz ve Burdur Şube Başkanı Mehmet İzgi Başkanlığında gerçekleşen toplantıya ASKON Genel Merkez Teşkilat komisyon Üyeleri, Burdur Şube Başkanı Mehmet İzgi ve ASKON Burdur Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkan İzgi teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Burdur’un iş kolları ve Turizm ve doğa sporları konularında bilgi aktardı. Toplantıda, ASKON' un ülke genelinde olduğu gibi Burdur ilinde de büyük bir güç olması için çalışmalarını sürdürdükleri karşılıklı ifade edildi. İNSUYU MAĞARASI VE SAGALASSOS ZİYARETİ ASKON Teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra toplantının sona ermesinin de ardından Burdur İnsuyu Mağarası ve Sagalassos Antik Kentini ziyaret ederek, Burdur’un tarihi yapıları ve kültürel mekanları hakkında bilgiler aldı. (ASKON) Teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz, gelecek sene Teşkilat olarak Turizm mevsimi hazırlıkları öncesinde yönetim kurulu olarak Burdur da yıllardır bilinen anc ak bu konuda dikkate alınamayan projeleri iş adamlarımızın gündemine getirmek için çalışmalar yapacağız
-Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz, ASKON Burdur Şubesini ziyaret etti. Program kapsamında İnsuyu Mağarası ve Sagalassos Antik Kenti ziyaret edildi.

   Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz, ASKON Burdur Şube Başkanı Mehmet İzgi ve Yönetimine inceleme gezisi düzenledi. ASKON Burdur Şube binasında ASKON Teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz ve Burdur Şube Başkanı Mehmet İzgi Başkanlığında gerçekleşen toplantıya ASKON Genel Merkez Teşkilat komisyon Üyeleri, Burdur Şube Başkanı Mehmet İzgi ve ASKON Burdur Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Başkan İzgi teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Burdur’un iş kolları ve Turizm ve doğa sporları konularında bilgi aktardı. Toplantıda, ASKON' un ülke genelinde olduğu gibi Burdur ilinde de büyük bir güç olması için çalışmalarını sürdürdükleri karşılıklı ifade edildi.

İNSUYU MAĞARASI VE SAGALASSOS ZİYARETİ

ASKON Teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra toplantının sona ermesinin de ardından Burdur İnsuyu Mağarası ve Sagalassos Antik Kentini ziyaret ederek, Burdur’un tarihi yapıları ve kültürel mekanları hakkında bilgiler aldı. (ASKON) Teşkilat Başkanı Atilla Yılmaz, gelecek sene Teşkilat olarak Turizm mevsimi hazırlıkları öncesinde yönetim kurulu olarak Burdur da yıllardır bilinen anc ak bu konuda dikkate alınamayan projeleri iş adamlarımızın gündemine getirmek için çalışmalar yapacağız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.