20. GELENEKSEL TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ TÖRENİ

YAŞAM 21.03.2017 - 16:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3334+ kez okundu.
 

20. GELENEKSEL TÜKETİCİ ÖDÜLLERİ TÖRENİ

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından dağıtılan ödüller sahiplerini buldu.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından Ankara Bilkent Otelde 15 Mart 2017 tarihinde düzenlenen 20. Geleneksel Tüketici ödülleri töreninde Bilinçli Tüketicimiz Seçim ÇAKMAK bilinçli tüketici ödülüne layık görülmüştür.       Tüketicimiz Bir karayolu taşıma şirketi ile yaptığı yolculuk sırasında kaybolan valizinin ve içinde bulunan eşyalarının tazmini için başvuruda bulunduğu Burdur İl Tüketici Hakem Heyetinin lehine karar vermesi ve bu karara karşı karayolu taşıma firması tarafından yapılan itirazın tüketici mahkemesi nezdinde reddedilerek hakem heyeti kararının onanması sonucunda kaybolan valiz ve içindeki eşyaların bedelini ilgili firmadan geri almakta gösterdiği başarısı nedeniyle ödülüne layık görülmüştür. Bilinçli Tüketicimiz Seçim ÇAKMAK’ın ödülü İl Müdürümüz tarafından teslim alınmış ilimizde düzenlenecek tören ile kendisine teslim edilecektir. Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent TÜFENKÇİ’nin katılımı ile gerçekleştirilen törende bizleri yalnız bırakmayan Millet vekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Sayın Reşat PETEK’e teşekkürlerimizi sunarız. Hakem Heyeti olarak bilinçli tüketicimizi kutluyor, diğer tüketicilerimize örnek olmasını temenni ederiz.  
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından dağıtılan ödüller sahiplerini buldu.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından Ankara Bilkent Otelde 15 Mart 2017 tarihinde düzenlenen 20. Geleneksel Tüketici ödülleri töreninde Bilinçli Tüketicimiz Seçim ÇAKMAK bilinçli tüketici ödülüne layık görülmüştür.

      Tüketicimiz Bir karayolu taşıma şirketi ile yaptığı yolculuk sırasında kaybolan valizinin ve içinde bulunan eşyalarının tazmini için başvuruda bulunduğu Burdur İl Tüketici Hakem Heyetinin lehine karar vermesi ve bu karara karşı karayolu taşıma firması tarafından yapılan itirazın tüketici mahkemesi nezdinde reddedilerek hakem heyeti kararının onanması sonucunda kaybolan valiz ve içindeki eşyaların bedelini ilgili firmadan geri almakta gösterdiği başarısı nedeniyle ödülüne layık görülmüştür. Bilinçli Tüketicimiz Seçim ÇAKMAK’ın ödülü İl Müdürümüz tarafından teslim alınmış ilimizde düzenlenecek tören ile kendisine teslim edilecektir.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent TÜFENKÇİ’nin katılımı ile gerçekleştirilen törende bizleri yalnız bırakmayan Millet vekillerimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK ve Sayın Reşat PETEK’e teşekkürlerimizi sunarız. Hakem Heyeti olarak bilinçli tüketicimizi kutluyor, diğer tüketicilerimize örnek olmasını temenni ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.