ICBC TÜRKİYE YILIN BANKASI SEÇİLDİ

DÜNYA 22.12.2018 - 14:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3300+ kez okundu.
 

ICBC TÜRKİYE YILIN BANKASI SEÇİLDİ

Çin Endüstri ve Ticaret Bankası)'nın Türkiye şubesi, Türkiye ekonomisine sağladığı belirgin katkıları dolayısıyla "yılın uluslararası bankası" seçildi.
Çin “Industrial and Commercial Bank of China (ICBC - Çin Endüstri ve Ticaret Bankası)'nın Türkiye şubesi, Türkiye ekonomisine sağladığı belirgin katkıları dolayısıyla "yılın uluslararası  bankası" seçildi.   Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım İstanbul'da düzenlenen bir törenle ödülünü ICBC'nin Türkiye müdürü Gao Xiangyang'a takdim etti.   Öte yandan TBMM Başkanı ve Özbekistan Başkanı Shavkat Mirziyoyev de sırasıyla "yılın devlet adamı" ve "yılın Orta Asya devlet adamı" seçildiler. Seçimi yapan Türkiye'nin önde gelen finans ve ekonomi gazetesi/dergisi Turcomoney oldu.   Bazı Türk iş adamları, kurumları ve ihracatçı şirketleri de, istihdam olanakları yaratmaları dolayısıyla ayrıca onurlandırıldılar.   Türkiye'de yerleşik Tekstilbank'ın çoğunluk hisselerini Mayıs 2015'te aldıktan sonra oluşmuş ICBC-Türkiye, ticari bankacılık, yatırım bankacılığı ve portföy yönetimi ruhsatına sahip bir iş kurumu olarak çok yönlü finans hizmeti sunmaktadır. ICBC, sahip olduğu varlıklar açısından hem Çin'in hem de dünyanın en büyük ticari bankasıdır.                  
Çin Endüstri ve Ticaret Bankası)'nın Türkiye şubesi, Türkiye ekonomisine sağladığı belirgin katkıları dolayısıyla "yılın uluslararası bankası" seçildi.


Çin “Industrial and Commercial Bank of China (ICBC - Çin Endüstri ve Ticaret Bankası)'nın Türkiye şubesi, Türkiye ekonomisine sağladığı belirgin katkıları dolayısıyla "yılın uluslararası  bankası" seçildi.
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım İstanbul'da düzenlenen bir törenle ödülünü ICBC'nin Türkiye müdürü Gao Xiangyang'a takdim etti.
 
Öte yandan TBMM Başkanı ve Özbekistan Başkanı Shavkat Mirziyoyev de sırasıyla "yılın devlet adamı" ve "yılın Orta Asya devlet adamı" seçildiler. Seçimi yapan Türkiye'nin önde gelen finans ve ekonomi gazetesi/dergisi Turcomoney oldu.
 
Bazı Türk iş adamları, kurumları ve ihracatçı şirketleri de, istihdam olanakları yaratmaları dolayısıyla ayrıca onurlandırıldılar.
 
Türkiye'de yerleşik Tekstilbank'ın çoğunluk hisselerini Mayıs 2015'te aldıktan sonra oluşmuş ICBC-Türkiye, ticari bankacılık, yatırım bankacılığı ve portföy yönetimi ruhsatına sahip bir iş kurumu olarak çok yönlü finans hizmeti sunmaktadır. ICBC, sahip olduğu varlıklar açısından hem Çin'in hem de dünyanın en büyük ticari bankasıdır.


 
 
 
 

 

 
 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.