ISPARTA’NIN DİJİTAL DÖNÜŞÜM DE GELİŞİM BİLGİSAYAR İMZA ATACAK

TEKNOLOJİ 21.11.2017 - 09:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2452+ kez okundu.
 

ISPARTA’NIN DİJİTAL DÖNÜŞÜM DE GELİŞİM BİLGİSAYAR İMZA ATACAK

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Tebligat, e-Fatura, e-Arşiv ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan TÜRKKEP’in Isparta TÜRKKEP Başvuru Merkezi olan Gelişim Bilgisayar, Isparta’nın e-Dönüşümü için çalışmalarını sürdürüyor.
Gelir İdaresi Başkanlığı’nca (GİB) yetkilendirilen ve KEP, e-Tebligat, e-Fatura, e-Arşiv ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan Türkiye’nin ilk özel kurumu olan TÜRKKEP’in Isparta TÜRKKEP Başvuru Merkezi (TBM) olan Gelişim Bilgisayar, Isparta bölgesinin dijitalleşmesi için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Isparta’nın yanı sıra Burdur bölge sorumlusu olmayı da hedefleyen Gelişim Bilgisayar, 20 yıldan bu yana bölgede hizmet veren önemli bir yazılım firmasıdır. Profesyonel ve deneyimli kadrosuyla, yenilikçi ve dinamik ekip çalışmasının gücüne inanan şirket, sürekli gelişmekte olan bilgi ve iletişim teknolojilerini izleyerek müşterilerine rekabet avantajı sağlıyor.   Bayilerini seçerken sektörün tecrübeli isimleriyle çalışmayı tercih ettiklerini belirten TÜRKKEP Yönetim Kurulu Başkanı M. Kurtuluş Nevruz,  tüm e-Dönüşüm hizmetlerinin aynı noktadan alınabildiği tek hizmet sağlayıcısı olduğunu belirterek, Gelişim Bilgisayar’ın 2 yıldan bu yana Isparta Bölgesi’ne çok ciddi katkılar sağladığının altını çizdi. TÜRKKEP’in tüm hizmetlerini Antalya ve Burdur bölgesinde de yaygınlaştırmayı hedeflediklerinin altını çizen Gelişim Bilgisayar Firma Sahibi Hasan Avcu, ileriye yönelik hedefleri arasında TÜRKKEP’in Isparta-Burdur bölge bayisi olarak hizmet vermek olduğunu söyledi.  
Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Tebligat, e-Fatura, e-Arşiv ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan TÜRKKEP’in Isparta TÜRKKEP Başvuru Merkezi olan Gelişim Bilgisayar, Isparta’nın e-Dönüşümü için çalışmalarını sürdürüyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı’nca (GİB) yetkilendirilen ve KEP, e-Tebligat, e-Fatura, e-Arşiv ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan Türkiye’nin ilk özel kurumu olan TÜRKKEP’in Isparta TÜRKKEP Başvuru Merkezi (TBM) olan Gelişim Bilgisayar, Isparta bölgesinin dijitalleşmesi için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Isparta’nın yanı sıra Burdur bölge sorumlusu olmayı da hedefleyen Gelişim Bilgisayar, 20 yıldan bu yana bölgede hizmet veren önemli bir yazılım firmasıdır. Profesyonel ve deneyimli kadrosuyla, yenilikçi ve dinamik ekip çalışmasının gücüne inanan şirket, sürekli gelişmekte olan bilgi ve iletişim teknolojilerini izleyerek müşterilerine rekabet avantajı sağlıyor.


 

Bayilerini seçerken sektörün tecrübeli isimleriyle çalışmayı tercih ettiklerini belirten TÜRKKEP Yönetim Kurulu Başkanı M. Kurtuluş Nevruz,  tüm e-Dönüşüm hizmetlerinin aynı noktadan alınabildiği tek hizmet sağlayıcısı olduğunu belirterek, Gelişim Bilgisayar’ın 2 yıldan bu yana Isparta Bölgesi’ne çok ciddi katkılar sağladığının altını çizdi.

TÜRKKEP’in tüm hizmetlerini Antalya ve Burdur bölgesinde de yaygınlaştırmayı hedeflediklerinin altını çizen Gelişim Bilgisayar Firma Sahibi Hasan Avcu, ileriye yönelik hedefleri arasında TÜRKKEP’in Isparta-Burdur bölge bayisi olarak hizmet vermek olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.