ABB’DEN BURDUR BELEDİYESİ’NE İKİ ÖDÜL

YAŞAM 21.12.2017 - 19:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2514+ kez okundu.
 

ABB’DEN BURDUR BELEDİYESİ’NE İKİ ÖDÜL

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda Burdur Belediyesi 2 ödül birden aldı.
Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması ödül töreni Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde yapıldı. Törene Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı. Çevre Koruma, Peyzaj, Plan, Tasarım ve Uygulamaları Projeleri kategorisinde “Burdur Belediyesi Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin Çevre Eğitim Merkezi” projesi 1. oldu. Altyapı Çalışmaları kategorisinde “Burdur Kenti Yağmur Suyu Drenaj”  projesi 2. oldu. Başkan Ercengiz 1’incilik ödülünü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’den, 2’ncilik ödülünü ise Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in elinden aldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Ercengiz, “Göreve geldiğimizde rozetimizi çıkartarak siyaset gütmeden Burdur halkına hizmet edeceğimizi söylemiştik. Bu gayretle bugüne kadar çalıştık. Hizmetin siyaseti yok. Tüm halkımıza hizmet etmekle mükellefiz. Görevini düzgün yapan tüm belediye başkanlarımızı yürekten kutluyorum. Bizi burada buluşturan, bilgi ve birikimlerimizi paylaşmamıza vesile olan Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Türüncü’ye teşekkür ediyorum. Bizim için çok anlamlı bir organizasyon. Bu yarışmaya katılan bütün projelerin kitapçıkta toplanıp belediyelere ulaştırılması gerekiyor” diye konuştu.  
Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda Burdur Belediyesi 2 ödül birden aldı.

Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması ödül töreni Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde yapıldı. Törene Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı.

Çevre Koruma, Peyzaj, Plan, Tasarım ve Uygulamaları Projeleri kategorisinde “Burdur Belediyesi Sürdürülebilir Bir Yaşam İçin Çevre Eğitim Merkezi” projesi 1. oldu. Altyapı Çalışmaları kategorisinde “Burdur Kenti Yağmur Suyu Drenaj”  projesi 2. oldu. Başkan Ercengiz 1’incilik ödülünü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’den, 2’ncilik ödülünü ise Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in elinden aldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Ercengiz, “Göreve geldiğimizde rozetimizi çıkartarak siyaset gütmeden Burdur halkına hizmet edeceğimizi söylemiştik. Bu gayretle bugüne kadar çalıştık. Hizmetin siyaseti yok. Tüm halkımıza hizmet etmekle mükellefiz. Görevini düzgün yapan tüm belediye başkanlarımızı yürekten kutluyorum. Bizi burada buluşturan, bilgi ve birikimlerimizi paylaşmamıza vesile olan Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Türüncü’ye teşekkür ediyorum. Bizim için çok anlamlı bir organizasyon. Bu yarışmaya katılan bütün projelerin kitapçıkta toplanıp belediyelere ulaştırılması gerekiyor” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.