ADALET’İN PENÇESİNDEN KURTULUMADI

ASAYİŞ 01.08.2018 - 20:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3502+ kez okundu.
 

ADALET’İN PENÇESİNDEN KURTULUMADI

İlimiz Konak mahallesinde 24/07/2018 günü saat 19:30 sıralarında evinin önünde oynayan 9 yaşında bir kız çocuğuna yönelik cinsel saldırı eyleminin faili olarak aranan O.K. adaletin pençesinden kaçamadı
Burdur Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkatli takibi ve Cumhuriyet Savcılığının koordinesinde yürütülen takip sonucu Burdur Konak mahallesinde 24/07/2018 günü saat 19:30 sıralarında evinin önünde oynayan 9 yaşında bir kız çocuğuna yönelik cinsel saldırı eyleminin faili olarak polis ekiplerince aranan O.K. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Burdur Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkatli takibi sonucu olay gününden bir hafta sonra 31/07/2018 günü aynı mahallede kurulan salı pazarında Burdur Emniyet Müdürlüğü personelince takip edilerek yakalanan 46 yaşındaki O.K. isimli şahıs, "çocuğun cinsel istismarı" suçundan gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamanın ardından 01/08/2018 tarihinde çıkarıldığı Burdur Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderilmiştir.       AYNI ŞAHISIN BAŞKA BİR OLAYIN SUÇLUSU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI           Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı imzasıyla yapılan açıklamada; Konak Mahallesinde 9 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik cinsel saldırı suçlusu olduğu açıklanan ve tutuklanan O.K. isimli şahsın yaklaşık 1 ay önce ilimiz TOKİ konutları bölgesinde benzer bir suça karıştığı yönünde yapılan şikayet başvurusu üzerine bu olayla ilgili de ayrıca soruşturma başlatılmıştır. Emniyet birimleri tarafından yürütülen soruşturma ve Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından  Her iki soruşturma da titizlikle yürütülmektedir.  
İlimiz Konak mahallesinde 24/07/2018 günü saat 19:30 sıralarında evinin önünde oynayan 9 yaşında bir kız çocuğuna yönelik cinsel saldırı eyleminin faili olarak aranan O.K. adaletin pençesinden kaçamadı

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkatli takibi ve Cumhuriyet Savcılığının koordinesinde yürütülen takip sonucu Burdur Konak mahallesinde 24/07/2018 günü saat 19:30 sıralarında evinin önünde oynayan 9 yaşında bir kız çocuğuna yönelik cinsel saldırı eyleminin faili olarak polis ekiplerince aranan O.K. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Burdur Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin dikkatli takibi sonucu olay gününden bir hafta sonra 31/07/2018 günü aynı mahallede kurulan salı pazarında Burdur Emniyet Müdürlüğü personelince takip edilerek yakalanan 46 yaşındaki O.K. isimli şahıs, "çocuğun cinsel istismarı" suçundan gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamanın ardından 01/08/2018 tarihinde çıkarıldığı Burdur Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderilmiştir.

      AYNI ŞAHISIN BAŞKA BİR OLAYIN SUÇLUSU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

          Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı imzasıyla yapılan açıklamada; Konak Mahallesinde 9 yaşındaki bir kız çocuğuna yönelik cinsel saldırı suçlusu olduğu açıklanan ve tutuklanan O.K. isimli şahsın yaklaşık 1 ay önce ilimiz TOKİ konutları bölgesinde benzer bir suça karıştığı yönünde yapılan şikayet başvurusu üzerine bu olayla ilgili de ayrıca soruşturma başlatılmıştır. Emniyet birimleri tarafından yürütülen soruşturma ve Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından  Her iki soruşturma da titizlikle yürütülmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.