ADEM SAK VERGİ REKORTMENLERİ ARASINDA İLK YÜZ KİŞİ ARASINDA 74’ÜNCÜ OLDU

EKONOMİ 04.11.2018 - 11:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3138+ kez okundu.
 

ADEM SAK VERGİ REKORTMENLERİ ARASINDA İLK YÜZ KİŞİ ARASINDA 74’ÜNCÜ OLDU

Bucak’lı iş adamı sanayici Adem Sak Türkiye’nin en fazla vergi verenleri arasına girerek ilk yüz kişi arasına girerek 74 sırada yer alarak bölgesinin gururu oldu.
Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi tarafından yapılan açıklamada; Vergi rekortmenlerinin ilk yüz sırasında yer alan şirket ve iş adamları açıklamasında 74 sırada yer alan AS Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş sahibi Adem’ Sak Türkiye’nin ve Bölgenin gururu olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz yıllarda da vergi sıralamasında en üst seviyelerde yerini koruyan Bucak İlçesi Adem  Sak’ın başarısından dolayı onur ve gurur duymaktadır. Burdur Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Yaptığı açıklamada; İş Adamımızın ülkemizin ve yöremizin başarı da en üst sıralarda yer alması ve başarı tabelasına İlçesinin ve kendisinin ismini 74 sırada yer almasında hepimiz adına gururu ve onuru olmuştur. Burdur- Bucak İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak kendisini kutlarız. Bu güne kadar olduğu gibi yurtiçi ve yurtdışı ticaretinde her zaman ülkemizin ve ilçemizin gururu olmuş olmaya da yaptığı yatırım ve çalışmalarla her geçen gün güç katmaktadır. Bucak ilçemizde ve Bölgemizde Çimento Sanayi alanında önemli bir eksiği gideren iş adamımız Adem Sak, gibi birçok iş adamımız yatırımlarını sürdürmektedir. Bölge insanımızın ve çalışanımızın geçimine katkıda bulunmaktadır. Burdur da ve İlçemiz de istihdam açığı bulunmamaktadır. Hatta bu nedenle Burdur merkez ve Bucak İlçemiz çevre iller başta göç alarak nüfus artışına katkı sağlamıştır. Organize sanayilerimiz başta olmak üzere bir çok iş kolunda başarı yaşanmaktadır.    .  
Bucak’lı iş adamı sanayici Adem Sak Türkiye’nin en fazla vergi verenleri arasına girerek ilk yüz kişi arasına girerek 74 sırada yer alarak bölgesinin gururu oldu.

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi tarafından yapılan açıklamada; Vergi rekortmenlerinin ilk yüz sırasında yer alan şirket ve iş adamları açıklamasında 74 sırada yer alan AS Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş sahibi Adem’ Sak Türkiye’nin ve Bölgenin gururu olduğu ifade edildi. Geçtiğimiz yıllarda da vergi sıralamasında en üst seviyelerde yerini koruyan Bucak İlçesi Adem  Sak’ın başarısından dolayı onur ve gurur duymaktadır.

Burdur Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Yaptığı açıklamada; İş Adamımızın ülkemizin ve yöremizin başarı da en üst sıralarda yer alması ve başarı tabelasına İlçesinin ve kendisinin ismini 74 sırada yer almasında hepimiz adına gururu ve onuru olmuştur. Burdur- Bucak İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak kendisini kutlarız. Bu güne kadar olduğu gibi yurtiçi ve yurtdışı ticaretinde her zaman ülkemizin ve ilçemizin gururu olmuş olmaya da yaptığı yatırım ve çalışmalarla her geçen gün güç katmaktadır.

Bucak ilçemizde ve Bölgemizde Çimento Sanayi alanında önemli bir eksiği gideren iş adamımız Adem Sak, gibi birçok iş adamımız yatırımlarını sürdürmektedir. Bölge insanımızın ve çalışanımızın geçimine katkıda bulunmaktadır. Burdur da ve İlçemiz de istihdam açığı bulunmamaktadır. Hatta bu nedenle Burdur merkez ve Bucak İlçemiz çevre iller başta göç alarak nüfus artışına katkı sağlamıştır. Organize sanayilerimiz başta olmak üzere bir çok iş kolunda başarı yaşanmaktadır.   

.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.