AFYON’DA İHRACATIN YILDIZLARI ÖDÜLE DOYACAK

EKONOMİ 16.09.2019 - 10:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3063+ kez okundu.
 

AFYON’DA İHRACATIN YILDIZLARI ÖDÜLE DOYACAK

Dünyaca ünlü Afyon beyazını dünyanın dört bir tarafına ihraç eden, doğal taşın başkenti ekmeğini taştan çıkaran doğal taş ihracatçılarını ödüllendirmek için "İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenliyor.
Ege İhracatçı Birlikleri 17 Eylül 2019 Salı akşamı Afyonkarahisar Akrones Oteli'nden düzenlenecek olan ödül töreninde 2018 yılında 500 bin dolar ve üzeri ihracat yapma başarısı göstererek Türkiye'ye 150 milyon dolar döviz kazandıran 66 firma ödülün sahibi olacak.   Doğal taş sektöründe Afyonkarahisar'ın en önemli merkezlerden biri konumunda olduğuna işaret eden Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, Afyon'un 2018 yılında 342 milyon dolarlık ihracat yaptığını, Madencilik sektörünün ise; 185 milyon dolarlık ihracatla Afyon'un toplam ihracatının yüzde 54'lük dilimini tek başına gerçekleştirdiğini, ödül alacak firmaların ise; Madencilik sektörünün ihracatının yüzde 81'ini, Afyon'un ihracatının ise; yüzde 44'ünü yaptığını kaydetti.   Mottomuz, inadına üretim, inadına ihracat  Ege Maden İhracatçıları Birliği olarak görev sahalarına giren Muğla, İzmir, Manisa, Denizli, Antalya, Isparta ve Burdur'da "İhracatın Yıldızları Ödül Törenleri" yaptıkları bilgisini veren Kaya, "Ekmeğini taştan çıkaran ihracatçılarımızı ödüllendirmeye Afyonkarahisarlı ihracatçılarımızla devam ediyoruz. Ekonomimizin daraldığı bir ortamda "İnadına üretim, inadına ihracat" mottosuyla hareket eden ve ülkemize daha fazla döviz kazandırmak için çabalayan ihracatçılarımızı motive etmek için diğer illerimizde de sırasıyla ödül törenleri gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.    
Dünyaca ünlü Afyon beyazını dünyanın dört bir tarafına ihraç eden, doğal taşın başkenti ekmeğini taştan çıkaran doğal taş ihracatçılarını ödüllendirmek için "İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenliyor.

Ege İhracatçı Birlikleri 17 Eylül 2019 Salı akşamı Afyonkarahisar Akrones Oteli'nden düzenlenecek olan ödül töreninde 2018 yılında 500 bin dolar ve üzeri ihracat yapma başarısı göstererek Türkiye'ye 150 milyon dolar döviz kazandıran 66 firma ödülün sahibi olacak.  

Doğal taş sektöründe Afyonkarahisar'ın en önemli merkezlerden biri konumunda olduğuna işaret eden Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, Afyon'un 2018 yılında 342 milyon dolarlık ihracat yaptığını, Madencilik sektörünün ise; 185 milyon dolarlık ihracatla Afyon'un toplam ihracatının yüzde 54'lük dilimini tek başına gerçekleştirdiğini, ödül alacak firmaların ise; Madencilik sektörünün ihracatının yüzde 81'ini, Afyon'un ihracatının ise; yüzde 44'ünü yaptığını kaydetti.  

Mottomuz, inadına üretim, inadına ihracat 

Ege Maden İhracatçıları Birliği olarak görev sahalarına giren Muğla, İzmir, Manisa, Denizli, Antalya, Isparta ve Burdur'da "İhracatın Yıldızları Ödül Törenleri" yaptıkları bilgisini veren Kaya, "Ekmeğini taştan çıkaran ihracatçılarımızı ödüllendirmeye Afyonkarahisarlı ihracatçılarımızla devam ediyoruz. Ekonomimizin daraldığı bir ortamda "İnadına üretim, inadına ihracat" mottosuyla hareket eden ve ülkemize daha fazla döviz kazandırmak için çabalayan ihracatçılarımızı motive etmek için diğer illerimizde de sırasıyla ödül törenleri gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.