AFYONKARAHİSAR’DAN BAŞKAN KEYİK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

KÜLTÜR 08.02.2019 - 18:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3439+ kez okundu.
 

AFYONKARAHİSAR’DAN BAŞKAN KEYİK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğlları BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret edip, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Burdur’a ticari ve sınai alanlarda olduğu gibi kültürel konularda da destek olan BUTSO’ya teşekkür eden Abdioğulları, Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta’nın aynı yörenin şehirleri olduğunu ve birçok ortak kültürlerinin bulunduğunu söyledi. BUTSO Başkanı Yusuf Keyik de, nezaket ziyareti için Başkan Abdioğulları ve beraberindekilere teşekkür etti. Başkan Yusuf Keyik, başta Burdur olmak üzere Batı Akdeniz Bölgesinin ve Türkiye’nin kalkınması açısından seferber olduklarını vurguladı. Ziyaret sonunda Abdioğulları, Başkan Keyik’e teşekkür plaketi verdi.  
Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğlları BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i ziyaret edip, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı ve Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’e nezaket ziyaretinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette Burdur’a ticari ve sınai alanlarda olduğu gibi kültürel konularda da destek olan BUTSO’ya teşekkür eden Abdioğulları, Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta’nın aynı yörenin şehirleri olduğunu ve birçok ortak kültürlerinin bulunduğunu söyledi.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik de, nezaket ziyareti için Başkan Abdioğulları ve beraberindekilere teşekkür etti. Başkan Yusuf Keyik, başta Burdur olmak üzere Batı Akdeniz Bölgesinin ve Türkiye’nin kalkınması açısından seferber olduklarını vurguladı.

Ziyaret sonunda Abdioğulları, Başkan Keyik’e teşekkür plaketi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.