AHMET DAVUTOĞLU, GÜLTEKİN UYSAL İLE BİR ARAYA GELDİ

SİYASET 22.01.2022 - 11:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3908+ kez okundu.
 

AHMET DAVUTOĞLU, GÜLTEKİN UYSAL İLE BİR ARAYA GELDİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, liderlerle görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor en son olarak demokratik parti genel başkanı Gültekin Uysal'ı ağırladı
Davutoğlu, bugün Ankara’daki konutunda Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ağırladı. İki lider, gündemdeki konulara ilişkin görüş alış verişinde bulundu. Dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile akşam yemeğinde bir araya gelen Davutoğlu, geçtiğimiz hafta iki liderle de ikili görüşmelerde de bulunmuştu. SİYASİ PARTİ LİDERLERİNE ÇAĞRI: HERKES HERKESLE KONUŞSUN Davutoğlu, bu sabah Elmadağ’da Sivil Toplum Kuruluşları, Kanaat Önderleri ve Basın Mensupları ile yaptığı görüşmede tüm siyasi parti liderlerine çağrıda bulunmuş, “Herkes herkesle konuşsun, milletimiz bu kadar dertliyken, bu kara günler ne zaman bitecek, ne zaman sabah uyandığımızda güne ümitle başlayacağız diye kara kara düşünürken bize şahsi hesap yapmak yakışmaz. Bize kendimizi, makamlarımızı, ikbalimizi düşünmek yakışmaz” açıklamasında bulunmuştu.  
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, liderlerle görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor en son olarak demokratik parti genel başkanı Gültekin Uysal'ı ağırladı

Davutoğlu, bugün Ankara’daki konutunda Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı ağırladı. İki lider, gündemdeki konulara ilişkin görüş alış verişinde bulundu.

Dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile akşam yemeğinde bir araya gelen Davutoğlu, geçtiğimiz hafta iki liderle de ikili görüşmelerde de bulunmuştu.

SİYASİ PARTİ LİDERLERİNE ÇAĞRI: HERKES HERKESLE KONUŞSUN

Davutoğlu, bu sabah Elmadağ’da Sivil Toplum Kuruluşları, Kanaat Önderleri ve Basın Mensupları ile yaptığı görüşmede tüm siyasi parti liderlerine çağrıda bulunmuş, “Herkes herkesle konuşsun, milletimiz bu kadar dertliyken, bu kara günler ne zaman bitecek, ne zaman sabah uyandığımızda güne ümitle başlayacağız diye kara kara düşünürken bize şahsi hesap yapmak yakışmaz. Bize kendimizi, makamlarımızı, ikbalimizi düşünmek yakışmaz” açıklamasında bulunmuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.