AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL İL MÜDÜRÜ MEHMET ŞİMŞEK BARAMANLI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 27.01.2021 - 11:59, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3192+ kez okundu.
 

AİLE ÇALIŞMA VE SOSYAL İL MÜDÜRÜ MEHMET ŞİMŞEK BARAMANLI BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet ŞİMŞEK Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ile makamında bir araya gelerek öğrencilerin el emeğini hediye etti.
      Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet ŞİMŞEK göreve gelmesi nedeniyle kendisini makamında ziyaret eden resmi Kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarına iadeyi ziyaretlerine başladı. Karamanlı Belediyesine gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Fatih Selimoğlu’na Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi Öğrencilerinin yaptığı Resim Tablosunu hediye etti. Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet ŞİMŞEK’İN nazik ziyaretinden dolayı kendisine ve Bu güzel tabloyu yapan öğrencilerimizin emeklerine sağlık. Belediyeler halka hizmet etmenin yanı sıra yaşam ve sosyal alandaki bu gibi faaliyetlerin de gelişmesi için destek veren kurumlardır. Ulusal bütünlüğümüzün ve devletimizin geleceği açısından da kurumların serbest çalışmalarında ürettiği ürünlerin değerlendirilmesine inanıyorum. Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet ŞİMŞEK beyin  ziyareti ve tablo için teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim.  
Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet ŞİMŞEK Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ile makamında bir araya gelerek öğrencilerin el emeğini hediye etti.

      Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet ŞİMŞEK göreve gelmesi nedeniyle kendisini makamında ziyaret eden resmi Kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarına iadeyi ziyaretlerine başladı. Karamanlı Belediyesine gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Fatih Selimoğlu’na Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon Merkezi Öğrencilerinin yaptığı Resim Tablosunu hediye etti.

Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet ŞİMŞEK’İN nazik ziyaretinden dolayı kendisine ve Bu güzel tabloyu yapan öğrencilerimizin emeklerine sağlık. Belediyeler halka hizmet etmenin yanı sıra yaşam ve sosyal alandaki bu gibi faaliyetlerin de gelişmesi için destek veren kurumlardır. Ulusal bütünlüğümüzün ve devletimizin geleceği açısından da kurumların serbest çalışmalarında ürettiği ürünlerin değerlendirilmesine inanıyorum. Burdur Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet ŞİMŞEK beyin  ziyareti ve tablo için teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.