AK GENÇLİK BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE 3 ADAY ADAYI VERDİ

SİYASET 04.12.2018 - 11:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2167+ kez okundu.
 

AK GENÇLİK BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE 3 ADAY ADAYI VERDİ

Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı Başvurularını İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ile birlikte AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’ye teslim ettiler.
Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi AK Parti ailesi Gençlik Kolları camiası olarak siyasetin okulu olmadığı bilinciyle AK Parti gençlik kollarında bu güne kadar emek vermiş ve siyasi olgunluğa eriştiklerine inandığımız AK GENÇLİK , olarak bilinen AK Parti Gençlik Kolları içinden üç değerli kardeşimizi Belediye Meclis Üyeliği için bu gün aldığımız karar ile gönderiyoruz. İl merkezi ve ilçe teşkilatlarımızdan partimizin başarısı için aday adayı olacak bütün teşkilat üyelerimize başarılar diliyorum. AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çakır, Yunus Erkan ve Yunus Taşkesen Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı Başvurularını İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ile birlikte AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’ye teslim ettiler. Yapılan ortak açıklamada Burdur gençliğinin sorunlarını belediyeye aktarmak, gençlerin belediyede sesi olmak ve gençlere çözüm olabilmek üzere yola çıktıklarını, AK Parti Belediyecilik anlayışını gençliğin verdiği heyecan ile Burdur’a kazandıracaklarını, Burdur’un her sokağına, her ferdine hizmet götürmek üzere çalışacaklarını ilettiler.
Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı Başvurularını İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ile birlikte AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’ye teslim ettiler.

Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi AK Parti ailesi Gençlik Kolları camiası olarak siyasetin okulu olmadığı bilinciyle AK Parti gençlik kollarında bu güne kadar emek vermiş ve siyasi olgunluğa eriştiklerine inandığımız AK GENÇLİK , olarak bilinen AK Parti Gençlik Kolları içinden üç değerli kardeşimizi Belediye Meclis Üyeliği için bu gün aldığımız karar ile gönderiyoruz. İl merkezi ve ilçe teşkilatlarımızdan partimizin başarısı için aday adayı olacak bütün teşkilat üyelerimize başarılar diliyorum.

AK Parti Burdur İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çakır, Yunus Erkan ve Yunus Taşkesen Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı Başvurularını İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı ile birlikte AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’ye teslim ettiler. Yapılan ortak açıklamada Burdur gençliğinin sorunlarını belediyeye aktarmak, gençlerin belediyede sesi olmak ve gençlere çözüm olabilmek üzere yola çıktıklarını, AK Parti Belediyecilik anlayışını gençliğin verdiği heyecan ile Burdur’a kazandıracaklarını, Burdur’un her sokağına, her ferdine hizmet götürmek üzere çalışacaklarını ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.