AK GENÇLİK GELİŞİM KAMPINDA BULUŞTU

EĞİTİM 29.08.2016 - 15:21, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4009+ kez okundu.
 

AK GENÇLİK GELİŞİM KAMPINDA BULUŞTU

Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Afyonkarahisar’da 26-28 Ağustos tarihleri arasında “Büyük Türkiye'nin Güçlü Geleceği” Temasıyla “Gelişim Kampı” gerçekleştirdi
Ak Parti Burdur il yönetimin kurulu üyeleri ve Karamanlı, Gölhisar, Çavdır ve Altınyayla ilçe gençlik kolları başkanlarının katıldığı kampa Manisa, Konya ve Antalya teşkilatları da iştirak etti.   Kamp Başbakanın, Bakanların, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerinin katıldığı Genel İstişare Toplantılarının Yapıldığı NG Güral Afyon Termal Hotel’de yapıldı.   Kampa Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Siyasi Hukuki İşler Başkanı Abdulkerim Buğra Şimşek, Teşkilat Başkanı İsa Sinan Göktaş, MKYK Üyeleri Mesut Özdemir, Encan Aydoğdu, Mustafa Güneş, Mustafa Toklu katıldı. Siyasi Bilinç, İletişim Teknikleri, Ak Parti Vizyonu, Tarih Şuuru ve Dış Politika gibi konularda eğitimler verildi. İletişim Teknikleri ile ilgili eğitimi Kişisel Eğitim Uzmanı Fatih Akbaba verirken Kampa ayrıca Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezinde uzun yıllar görev yapan Hasan Sarı ve Manisa Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı Milletvekili Murat Baybatur’da söyleşi yaptı.   Kampla ilgili değerlendirmede bulunan Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can,“Arkadaşlarımız alanında uzman eğitimciler ve teşkilatımızla birlikte üç gün boyunca bir araya geldi. Kendini sürekli yetiştiren ve geliştiren bir gençliğe sahibiz. Bizler Ak Parti Gençliği olarak ülkemizin geleceği olacağımızın idrakindeyiz ve şimdinin gençliği, geleceğin güçlü yöneticileri olacağız bunun için boşa geçirecek bir saniyemiz bile yok. Cumhurbaşkanımız başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için bu yolda var gücümüzle çalışıyor ve kendimizi yetiştiriyoruz. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Gençlik Kolları Genel Başkanımız Melih Ecertaş’a, MKYK üyelerimize, eğitimcilerimize ve düzenlenen bu gençlik kampında Ak Gençlik duruşunu en güzel şekilde temsil eden teşkilatımıza teşekkürlerimi sunarım”diye konuştu.  
Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Afyonkarahisar’da 26-28 Ağustos tarihleri arasında “Büyük Türkiye'nin Güçlü Geleceği” Temasıyla “Gelişim Kampı” gerçekleştirdi

Ak Parti Burdur il yönetimin kurulu üyeleri ve Karamanlı, Gölhisar, Çavdır ve Altınyayla ilçe gençlik kolları başkanlarının katıldığı kampa Manisa, Konya ve Antalya teşkilatları da iştirak etti.

 

Kamp Başbakanın, Bakanların, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerinin katıldığı Genel İstişare Toplantılarının Yapıldığı NG Güral Afyon Termal Hotel’de yapıldı.

 

Kampa Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Siyasi Hukuki İşler Başkanı Abdulkerim Buğra Şimşek, Teşkilat Başkanı İsa Sinan Göktaş, MKYK Üyeleri Mesut Özdemir, Encan Aydoğdu, Mustafa Güneş, Mustafa Toklu katıldı. Siyasi Bilinç, İletişim Teknikleri, Ak Parti Vizyonu, Tarih Şuuru ve Dış Politika gibi konularda eğitimler verildi. İletişim Teknikleri ile ilgili eğitimi Kişisel Eğitim Uzmanı Fatih Akbaba verirken Kampa ayrıca Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezinde uzun yıllar görev yapan Hasan Sarı ve Manisa Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı Milletvekili Murat Baybatur’da söyleşi yaptı.

 

Kampla ilgili değerlendirmede bulunan Ak Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Belkıs Can,“Arkadaşlarımız alanında uzman eğitimciler ve teşkilatımızla birlikte üç gün boyunca bir araya geldi. Kendini sürekli yetiştiren ve geliştiren bir gençliğe sahibiz. Bizler Ak Parti Gençliği olarak ülkemizin geleceği olacağımızın idrakindeyiz ve şimdinin gençliği, geleceğin güçlü yöneticileri olacağız bunun için boşa geçirecek bir saniyemiz bile yok. Cumhurbaşkanımız başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz için bu yolda var gücümüzle çalışıyor ve kendimizi yetiştiriyoruz. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta Gençlik Kolları Genel Başkanımız Melih Ecertaş’a, MKYK üyelerimize, eğitimcilerimize ve düzenlenen bu gençlik kampında Ak Gençlik duruşunu en güzel şekilde temsil eden teşkilatımıza teşekkürlerimi sunarım”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.