AK PARTİ ADAY TANITIMINI NUMAN KURTULMUŞ YAPTI

SİYASET 07.01.2019 - 16:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4213+ kez okundu.
 

AK PARTİ ADAY TANITIMINI NUMAN KURTULMUŞ YAPTI

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin dünyadaki yerinin önemini vurgulayarak, tüm mazlum milletlerin umudu olduğunu söyledi.
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş,”Türkiye, dünyanın göz bebeği ülkelerinden birisi haline gelmiştir. Özellikle, içinde bulunduğumuz coğrafya, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkaslar, bu coğrafya dünya devletlerinin, dünya devlerinin at koşturduğu, kendi hesaplarını bir şekilde gerçekleştirmek için bölge halklarına bu bölgeyi zindan haline getirdiği bir hal almıştır. İşte, Ortadoğu'yu görüyorsunuz; Suriye paramparça bir hale geldi. Irak parçalandı, Yemen parçalandı, Libya parçalandı, Ortadoğu coğrafyasında Türkler, Türkmenler, Araplar, Kürtler, Yezidiler, Sunniler, Şiiler, hepsi büyük bir sıkıntının içerisinde. Bu coğrafyanın kilit taşı olan Türkiye" dedi.          TÜRKİYE GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDA OLDUĞU BİR COĞRAFYA DA "Türkiye ayakta olursa, Türkiye güçlü olursa, bu coğrafyanın halkları da mutlu, mesut ve müreffeh bir şekilde yaşarlar" diyerek açıklamalarını sürdüren Kurtulmuş, "Türkiye, yeniden büyük bir ülke haline gelirse, bu coğrafyada hakkaniyet ve adalet yeniden tesis edilir. Bu coğrafyada insanlar, hangi etnik kökenden olursa olsun; başları dik, geleceğe ümitle bakar hale gelirler. İşte, sadece Türkiye değil, sadece bu coğrafyanın değil, tüm mazlum milletlerin gözünün içine baktığı ülke Türkiye'dir. Türkiye'nin güçlü olmasını istiyorlar. Türkiye'nin ayaklarının üstünde durmasını istiyorlar. Türkiye'nin önünün kesilmesini istemiyorlar" diye konuştu. Konuşmaların ardından eski yeni ilçe belediye başkan adayları harf sıralamasına göre kürsüye çağrılarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr. Numan Kurtulmuş tarafından sahneye çağrılarak tanıtıldı. En son olarak Burdur AK Parti Belediye Başkanı Deniz Kurt sahneye çağrılarak tanıtım işlemi sonuçlandırıldı. Bazı ilçe adayları yeniden belirlenirken bazı ilçe ve Belde adayları yerini koruyarak yeniden aday yapıldı.
AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin dünyadaki yerinin önemini vurgulayarak, tüm mazlum milletlerin umudu olduğunu söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş,”Türkiye, dünyanın göz bebeği ülkelerinden birisi haline gelmiştir. Özellikle, içinde bulunduğumuz coğrafya, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkaslar, bu coğrafya dünya devletlerinin, dünya devlerinin at koşturduğu, kendi hesaplarını bir şekilde gerçekleştirmek için bölge halklarına bu bölgeyi zindan haline getirdiği bir hal almıştır. İşte, Ortadoğu'yu görüyorsunuz; Suriye paramparça bir hale geldi. Irak parçalandı, Yemen parçalandı, Libya parçalandı, Ortadoğu coğrafyasında Türkler, Türkmenler, Araplar, Kürtler, Yezidiler, Sunniler, Şiiler, hepsi büyük bir sıkıntının içerisinde. Bu coğrafyanın kilit taşı olan Türkiye" dedi.

         TÜRKİYE GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDA OLDUĞU BİR COĞRAFYA DA

"Türkiye ayakta olursa, Türkiye güçlü olursa, bu coğrafyanın halkları da mutlu, mesut ve müreffeh bir şekilde yaşarlar" diyerek açıklamalarını sürdüren Kurtulmuş, "Türkiye, yeniden büyük bir ülke haline gelirse, bu coğrafyada hakkaniyet ve adalet yeniden tesis edilir. Bu coğrafyada insanlar, hangi etnik kökenden olursa olsun; başları dik, geleceğe ümitle bakar hale gelirler. İşte, sadece Türkiye değil, sadece bu coğrafyanın değil, tüm mazlum milletlerin gözünün içine baktığı ülke Türkiye'dir. Türkiye'nin güçlü olmasını istiyorlar. Türkiye'nin ayaklarının üstünde durmasını istiyorlar. Türkiye'nin önünün kesilmesini istemiyorlar" diye konuştu.

Konuşmaların ardından eski yeni ilçe belediye başkan adayları harf sıralamasına göre kürsüye çağrılarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof Dr. Numan Kurtulmuş tarafından sahneye çağrılarak tanıtıldı. En son olarak Burdur AK Parti Belediye Başkanı Deniz Kurt sahneye çağrılarak tanıtım işlemi sonuçlandırıldı. Bazı ilçe adayları yeniden belirlenirken bazı ilçe ve Belde adayları yerini koruyarak yeniden aday yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.