AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT

SİYASET 13.02.2019 - 10:56, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3147+ kez okundu.
 

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt yaptığı Belediye işçileri buluşması sonrası yaşananlar ile ilgili basın açıklaması yaptı Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve ekibini bir telaşın aldığını ifade etti.
Burdur AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt  "Belediye işçileri ile bir araya gelmem ve verdiğim sözler Başkan ve Kuzeni Belediye Meclis Üyesi Say'ı rahatsız etti" diyen Kurt, bunun da göstergesi işçilerle apar topar yaptığı toplantı olduğunun altını çizdi. Başkan Adayı Deniz Kurt, kalan 47 kusur günde de işçiler için 5 yılda yapmadığı daha birçok hamleler yapmayı bekliyorum dedi. "Yine Son Dakika Göz Boyamaya Kalkacak" Görev yaptığı 5 yıl boyunca işçilerin özlük hakları ile ilgili elle tutulur bir girişiminin olmadığını ifade eden AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, "5 yılda ortaya çıkan açığını örtbas etmek amacıyla ve can havliyle bazı hamleler yapmaya çalışacak. En basit şekli ile zarar görmemek adına, işçilerimizin özlük dosyasında bulunması gereken sözleşmelerin dahi apar topar hazırlanarak imzalatılması gibi. Ya da belediye isçilerimizin ücretleri konusunda "can havliyle yapılmış" bir son dakika açıklaması da bekliyorum. Eminim Sayın Ercengiz bizim onlara ziyaretimizle sahip çıkmamızın ardından, bir anda işçisini hatırlayacaktır" şeklinde konuştu. "Tembel Öğrenci Gibi Zor Durumda" Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in son zamanlarda yaptığı tüm girişimleri göz boyama amacıyla yapılmış çalışmalar olarak değerlendiren Başkan Adayı Deniz Kurt alın teri ile çalışan emekçilere verilen tüm katkılardan da memnuniyet duyacağının altını çizdi. Kurt esas meselenin burada neden son dakika göz boyamaya kalkıyor sorusunun sorulması gerektiğini ifade ederek şu şekilde konuştu, " Aslında cevap belli: Başkan ödevini yapmayan tembel öğrenci gibi zor durumdadır. Halkımızın yapacağı sınav vakti gelmiştir ve Sayın Ercengiz sınavı geçemeyeceğinin, tekrar belediye başkanı seçilemeyeceğinin farkına varmıştır. Fakat kusura bakmayın, hiç kimsenin Burdurlu hemşerilerimizin aklıyla alay etmeye, Burdurlu vatandaşlarımızı saf yerine koymaya hakkı yoktur. Son dakika açıklamalarıyla bunu örtbas etmeleri de mümkün değildir" dedi. "İşçi ve Emekçilerimizin Gözünü Korkutmayın" Burdur Belediye Başkanı'nın belediye işçileri ile yaptığı toplantıda yine siyasi ayak oyunlarına başvurduğunu söyleyen Kurt, "Çalışan emekçilerimizin gözünü korkutmaya çalışıyor. Konuşmasında "sizi işten çıkacaklar" diyerek algı yaratmaya çalışıyor" diyerek, bir kez daha söz verdi. Kurt konuşmasında, " Biz belediye işçilerini ziyaretimizde ve her gittiğimiz yerde devamlı şunu söylüyoruz: 'Biz belediye işçisinin haklarını her zaman koruyacağız'! Şu anda seçimlere giderken de onların yanındayız, Allah nasip edip belediye başkanı olduğumuzda da onların yanında olmaya devam edeceğiz, mevcut işçilerimizle de yola devam edeceğiz " dedi.  
AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt yaptığı Belediye işçileri buluşması sonrası yaşananlar ile ilgili basın açıklaması yaptı Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve ekibini bir telaşın aldığını ifade etti.

Burdur AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt  "Belediye işçileri ile bir araya gelmem ve verdiğim sözler Başkan ve Kuzeni Belediye Meclis Üyesi Say'ı rahatsız etti" diyen Kurt, bunun da göstergesi işçilerle apar topar yaptığı toplantı olduğunun altını çizdi. Başkan Adayı Deniz Kurt, kalan 47 kusur günde de işçiler için 5 yılda yapmadığı daha birçok hamleler yapmayı bekliyorum dedi.

"Yine Son Dakika Göz Boyamaya Kalkacak"

Görev yaptığı 5 yıl boyunca işçilerin özlük hakları ile ilgili elle tutulur bir girişiminin olmadığını ifade eden AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, "5 yılda ortaya çıkan açığını örtbas etmek amacıyla ve can havliyle bazı hamleler yapmaya çalışacak. En basit şekli ile zarar görmemek adına, işçilerimizin özlük dosyasında bulunması gereken sözleşmelerin dahi apar topar hazırlanarak imzalatılması gibi. Ya da belediye isçilerimizin ücretleri konusunda "can havliyle yapılmış" bir son dakika açıklaması da bekliyorum. Eminim Sayın Ercengiz bizim onlara ziyaretimizle sahip çıkmamızın ardından, bir anda işçisini hatırlayacaktır" şeklinde konuştu.

"Tembel Öğrenci Gibi Zor Durumda"

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in son zamanlarda yaptığı tüm girişimleri göz boyama amacıyla yapılmış çalışmalar olarak değerlendiren Başkan Adayı Deniz Kurt alın teri ile çalışan emekçilere verilen tüm katkılardan da memnuniyet duyacağının altını çizdi. Kurt esas meselenin burada neden son dakika göz boyamaya kalkıyor sorusunun sorulması gerektiğini ifade ederek şu şekilde konuştu, " Aslında cevap belli: Başkan ödevini yapmayan tembel öğrenci gibi zor durumdadır. Halkımızın yapacağı sınav vakti gelmiştir ve Sayın Ercengiz sınavı geçemeyeceğinin, tekrar belediye başkanı seçilemeyeceğinin farkına varmıştır. Fakat kusura bakmayın, hiç kimsenin Burdurlu hemşerilerimizin aklıyla alay etmeye, Burdurlu vatandaşlarımızı saf yerine koymaya hakkı yoktur. Son dakika açıklamalarıyla bunu örtbas etmeleri de mümkün değildir" dedi.

"İşçi ve Emekçilerimizin Gözünü Korkutmayın"

Burdur Belediye Başkanı'nın belediye işçileri ile yaptığı toplantıda yine siyasi ayak oyunlarına başvurduğunu söyleyen Kurt, "Çalışan emekçilerimizin gözünü korkutmaya çalışıyor. Konuşmasında "sizi işten çıkacaklar" diyerek algı yaratmaya çalışıyor" diyerek, bir kez daha söz verdi. Kurt konuşmasında, " Biz belediye işçilerini ziyaretimizde ve her gittiğimiz yerde devamlı şunu söylüyoruz: 'Biz belediye işçisinin haklarını her zaman koruyacağız'! Şu anda seçimlere giderken de onların yanındayız, Allah nasip edip belediye başkanı olduğumuzda da onların yanında olmaya devam edeceğiz, mevcut işçilerimizle de yola devam edeceğiz " dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.