AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ; “VATANDAŞIMIZA UMUT TÜCCARLIĞI YAPMAKTADIR”…

SİYASET 29.03.2019 - 11:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3765+ kez okundu.
 

AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ; “VATANDAŞIMIZA UMUT TÜCCARLIĞI YAPMAKTADIR”…

AKP’nin bu günlerde seçim ofislerinde bazı projeler için kayıt yaptıklarının ortaya çıkmasıyla ilgili olarak Millet İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz yazılı bir basın açıklaması yayınladı.
SON PROJELERİ HAYAL TÜCCARLIĞI OLDU Millet İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz yazılı bir basın açıklaması yaptı. Ne yeri belli ne projesi, “AKP Burdur Belediye Başkanı olan arkadaşın proje kitapçığında yer alamayan ama bir anda gelen anket sonuçları ile seçimi kaybettiklerinin anlaşılması ile birlikte ortaya çıkan 1071 adını verdikleri konut projeleri ile gariban, ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızın umutları ile oynandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız” ifadelerine yer veren açıklamasında; Ercengiz “AKP seçim bürolarında yetkili, görevli olmayan kişilerin sözde konutlara, sözde kayıtlar yaptıklarını vatandaşımızın bizleri bilgilendirmesi ile öğrendik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kulaktan kulağa yayıp AKP seçim bürolarına davet ederek; müracaat edenlerin kimlik belgelerini istemektedirler                         AK PARTİ VATANDAŞ İÇİN HAYALİ 1071 PROJESİ HAZIRLAMIŞ Vatandaşların isim soyadı ve T.C kimlik numaralarını almak suretiyle kendilerini konutlara kaydettiklerini belirtenler vatandaşlarımıza hiçbir belge ve makbuz da verememektedir. Oysa ki! bir vatandaşımızı bir yere kaydettiğinizde eline bunu belirtir bir makbuz, bir belge vermeleri gerekir. Umut tacirliği yapanların 1071 adını verdikleri proje ile ilgili ne bir arazileri vardır, ne de projeleri hazırdır. Sadece kes, yapıştır yönetimi ile hazırlanan bir görselin vatandaşlarımızın umutlarının çalınması ve bu sayede seçim kazanılacağının düşünülmesi son derece ayıp ve siyasi etik kurallarına aykırıdır. İhalesi yapılmamış, projesi hazırlanmamış, yeri belli olmayan bir hayal için sözde kayıt yapılması hayal ve umut satmanın bir adım ötesine geçmeyecek bir hareketten ibarettir.                           HALKA  UMUT GERÇEKLER ÜZERİNDEN VERİLMELİDİR Vatandaşlarımız bu tür küçük siyaset oyunları ile aldatılmaktadır. Ne yazık ki insanımızın temel ihtiyacı olan barınma ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanması bir plan dahilinde olmalıdır. Bu güne kadar belediyemize böyle bir plan proje konusu gündeme gelmemiştir. Esasen insanımızın Burdur halkı umutlarının ve geleceklerinin hayali proje ve çalışmalar nedeni ile kandırılıp çalınmasına izin vermesinler. Onların 1071 adını verdikleri proje tamamen bir hayal ürünüdür. Bunun göstergesi de cesaret edip proje kitapçıklarına koymamalarından bellidir. AKP adayının kendi beyanında söylediği gibi “ Oysa kazanmak kadar kaybetmenin de bir onuru vardır” ifadelerini kendisine hatırlatıyoruz. Kaybetme korkusuyla, umut tacirliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu oyuna alet etmenin hiçbir kitapta yeri yoktur” ifadelerini kullandı.  
AKP’nin bu günlerde seçim ofislerinde bazı projeler için kayıt yaptıklarının ortaya çıkmasıyla ilgili olarak Millet İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

SON PROJELERİ HAYAL TÜCCARLIĞI OLDU

Millet İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz yazılı bir basın açıklaması yaptı. Ne yeri belli ne projesi, “AKP Burdur Belediye Başkanı olan arkadaşın proje kitapçığında yer alamayan ama bir anda gelen anket sonuçları ile seçimi kaybettiklerinin anlaşılması ile birlikte ortaya çıkan 1071 adını verdikleri konut projeleri ile gariban, ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızın umutları ile oynandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız” ifadelerine yer veren açıklamasında; Ercengiz “AKP seçim bürolarında yetkili, görevli olmayan kişilerin sözde konutlara, sözde kayıtlar yaptıklarını vatandaşımızın bizleri bilgilendirmesi ile öğrendik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kulaktan kulağa yayıp AKP seçim bürolarına davet ederek; müracaat edenlerin kimlik belgelerini istemektedirler

                        AK PARTİ VATANDAŞ İÇİN HAYALİ 1071 PROJESİ HAZIRLAMIŞ

Vatandaşların isim soyadı ve T.C kimlik numaralarını almak suretiyle kendilerini konutlara kaydettiklerini belirtenler vatandaşlarımıza hiçbir belge ve makbuz da verememektedir. Oysa ki! bir vatandaşımızı bir yere kaydettiğinizde eline bunu belirtir bir makbuz, bir belge vermeleri gerekir. Umut tacirliği yapanların 1071 adını verdikleri proje ile ilgili ne bir arazileri vardır, ne de projeleri hazırdır. Sadece kes, yapıştır yönetimi ile hazırlanan bir görselin vatandaşlarımızın umutlarının çalınması ve bu sayede seçim kazanılacağının düşünülmesi son derece ayıp ve siyasi etik kurallarına aykırıdır. İhalesi yapılmamış, projesi hazırlanmamış, yeri belli olmayan bir hayal için sözde kayıt yapılması hayal ve umut satmanın bir adım ötesine geçmeyecek bir hareketten ibarettir.

                          HALKA  UMUT GERÇEKLER ÜZERİNDEN VERİLMELİDİR

Vatandaşlarımız bu tür küçük siyaset oyunları ile aldatılmaktadır. Ne yazık ki insanımızın temel ihtiyacı olan barınma ve beslenme ihtiyaçlarının karşılanması bir plan dahilinde olmalıdır. Bu güne kadar belediyemize böyle bir plan proje konusu gündeme gelmemiştir. Esasen insanımızın Burdur halkı umutlarının ve geleceklerinin hayali proje ve çalışmalar nedeni ile kandırılıp çalınmasına izin vermesinler. Onların 1071 adını verdikleri proje tamamen bir hayal ürünüdür. Bunun göstergesi de cesaret edip proje kitapçıklarına koymamalarından bellidir.

AKP adayının kendi beyanında söylediği gibi “ Oysa kazanmak kadar kaybetmenin de bir onuru vardır” ifadelerini kendisine hatırlatıyoruz. Kaybetme korkusuyla, umut tacirliği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu oyuna alet etmenin hiçbir kitapta yeri yoktur” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.