AK PARTİ BURDUR’DA MAHALLE BAŞKANLARINI TOPLADI

SİYASET 08.02.2019 - 13:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3964+ kez okundu.
 

AK PARTİ BURDUR’DA MAHALLE BAŞKANLARINI TOPLADI

AK Parti Burdur Merkez İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanları ve temsilcilerini İstişare ve Değerlendirme toplantısı gerçekleştirmek için AK Parti il merkezinde topladı.
AK Parti Burdur Merkez İlçe Teşkilatı’nda görev yapan mahalle başkanları ve Temsilcilerini AK Parti Burdur İl Başkanlığı binasında düzenlenen istişare toplantısı ile bir araya geldi. Mahallelere yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda yaklaşan yerel seçimler öncesinde Burdur’da yürütülecek çalışmalarla ilgili de istişarelerde bulunuldu. ‘’Seçimlerde en iyi sonucu almak için hep birlikte çalışacağız" Mahalledeki çalışmaların ve birlikteliğin önemine değinen Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan;’’ AK Parti teşkilatımızın her bir üyesi bizler için önemlidir. Gönlünü Kutlu AK davamızda vermiş görev almış ve almadan bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle Burdur gönül belediyeciliği ile 31 Mart sonrası tanışacak. Bunu sizlerle beraber yapacağız. Burdur’u layık olduğu yere getireceğiz. Mahalle Başkanlarımızın ve yönetimlerinin AK davanın gücüne güç katma inancında olduğunu görmek bizim gücümüze de ayrı bir güç katmaktadır. Mahalle Başkanlarımız bizlerin Mahalledeki gözü kulağı. AK parti olarak sadece seçimden seçime anlayışıyla değil, her zaman milletimizin yanında yer aldık. Millet ne derse o dur dedik. Bizler AK Parti Teşkilatı olarak bizler her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.  
AK Parti Burdur Merkez İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanları ve temsilcilerini İstişare ve Değerlendirme toplantısı gerçekleştirmek için AK Parti il merkezinde topladı.

AK Parti Burdur Merkez İlçe Teşkilatı’nda görev yapan mahalle başkanları ve Temsilcilerini AK Parti Burdur İl Başkanlığı binasında düzenlenen istişare toplantısı ile bir araya geldi. Mahallelere yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların görüşüldüğü toplantıda yaklaşan yerel seçimler öncesinde Burdur’da yürütülecek çalışmalarla ilgili de istişarelerde bulunuldu.

‘’Seçimlerde en iyi sonucu almak için hep birlikte çalışacağız"

Mahalledeki çalışmaların ve birlikteliğin önemine değinen Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan;’’ AK Parti teşkilatımızın her bir üyesi bizler için önemlidir. Gönlünü Kutlu AK davamızda vermiş görev almış ve almadan bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle Burdur gönül belediyeciliği ile 31 Mart sonrası tanışacak. Bunu sizlerle beraber yapacağız. Burdur’u layık olduğu yere getireceğiz. Mahalle Başkanlarımızın ve yönetimlerinin AK davanın gücüne güç katma inancında olduğunu görmek bizim gücümüze de ayrı bir güç katmaktadır. Mahalle Başkanlarımız bizlerin Mahalledeki gözü kulağı. AK parti olarak sadece seçimden seçime anlayışıyla değil, her zaman milletimizin yanında yer aldık. Millet ne derse o dur dedik. Bizler AK Parti Teşkilatı olarak bizler her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.