AK PARTİ ESKİ, YENİ İL BAŞKANLARI, ''HEP BİRLİKTE SAHALARDA OLACAĞIZ''

SİYASET 29.11.2018 - 12:20, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2226+ kez okundu.
 

AK PARTİ ESKİ, YENİ İL BAŞKANLARI, ''HEP BİRLİKTE SAHALARDA OLACAĞIZ''

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ile birlikte önceki dönem AK Parti İl Başkanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık önceki dönemlerde görev yapmış İl Başkanlarını ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi bilgi alışverişinde bulundu. Eski Başkanlardan İbrahim Ekici, Osman Karakaya, Ömer Bütüner ve Süleyman Faki’yi ayrı ayrı ziyaret edildi. Yapılan görüşmelerde adaylık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Eski İl Başkanları ise İl Başkanı Mengi ve Belediye Başkan Adayı Kurt ve Merkez İlçe Başkanı Akbıyık’ın ziyaretinden çok memnun olduklarını ifade ederek sahadan iyi tepkiler alındığını, kendilerinin de sahada programlara katılacaklarını ifade ettiler. AK Partinin Büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Volkan Mengi ; ‘’ İl Başkanlığı döneminde gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı Başkanlarımıza teşekkür ederim. Yaklaşan 31 mart yerel seçimler öncesi Burdur Belediyesi Başkan Adayımız Deniz Kurt ile birlikte startımızı AK sevdamıza yıllarca gönül vermiş Başkanlarımızı ziyaret ederek başlamak istedik. Başkanlarımızın görüşleri, bilgileri bizler için önemli. İlgilerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte sahalarda olacağız.’’ ifadelerini kullandı. Yıllarını AK sevdaya adamış kişilerin görüşlerinin önemli olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt ; ‘’AK Parti`mize hizmet etmiş eski İl Başkanlarımızı ziyaret ederek desteklerini istedik. Başkanlarımızla yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İlgilerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. AK Partimize gönül vermiş kim varsa hep birlikte inşallah sahada HEP BİRLİKTE SAHALARDA OLACAĞIZ’’ dedi.  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ile birlikte önceki dönem AK Parti İl Başkanlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık önceki dönemlerde görev yapmış İl Başkanlarını ziyaret ederek 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi bilgi alışverişinde bulundu. Eski Başkanlardan İbrahim Ekici, Osman Karakaya, Ömer Bütüner ve Süleyman Faki’yi ayrı ayrı ziyaret edildi. Yapılan görüşmelerde adaylık süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Eski İl Başkanları ise İl Başkanı Mengi ve Belediye Başkan Adayı Kurt ve Merkez İlçe Başkanı Akbıyık’ın ziyaretinden çok memnun olduklarını ifade ederek sahadan iyi tepkiler alındığını, kendilerinin de sahada programlara katılacaklarını ifade ettiler.

AK Partinin Büyük bir aile olduğunu belirten Başkan Volkan Mengi ; ‘’ İl Başkanlığı döneminde gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı Başkanlarımıza teşekkür ederim. Yaklaşan 31 mart yerel seçimler öncesi Burdur Belediyesi Başkan Adayımız Deniz Kurt ile birlikte startımızı AK sevdamıza yıllarca gönül vermiş Başkanlarımızı ziyaret ederek başlamak istedik. Başkanlarımızın görüşleri, bilgileri bizler için önemli. İlgilerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte sahalarda olacağız.’’ ifadelerini kullandı. Yıllarını AK sevdaya adamış kişilerin görüşlerinin önemli olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt ; ‘’AK Parti`mize hizmet etmiş eski İl Başkanlarımızı ziyaret ederek desteklerini istedik. Başkanlarımızla yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. İlgilerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. AK Partimize gönül vermiş kim varsa hep birlikte inşallah sahada HEP BİRLİKTE SAHALARDA OLACAĞIZ’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.