AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ.

15.01.2018 - 12:25, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3888+ kez okundu.
 

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Hasan Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit ailelerine ziyaretlerde bulundular.
Burdur AK Parti Gençlik kolları tarafından gerçekleşen ziyaretlerde, gazilere şifa temennisinde bulunan Başkan Vekili Yağcı, şehit ailelerine de sabır diledi. “Bugün bu topraklarda rahatça yaşamamız, şehitlerimizin sayesindedir. Bu cennet vatanda yaşamanın bedelini şehitlerimiz canlarıyla ödedi. Bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” diye konuştu.Yağcı, Sizin şahsınızda bütün şehit ailelerine selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz .      Yağcı, ildeki diğer şehit ve gazi ailelerini de İl Gençlik Kolları olarak ziyaret etmeye devam edeceklerini belirtti.  
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkan Vekili Hasan Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit ailelerine ziyaretlerde bulundular.

Burdur AK Parti Gençlik kolları tarafından gerçekleşen ziyaretlerde, gazilere şifa temennisinde bulunan Başkan Vekili Yağcı, şehit ailelerine de sabır diledi. “Bugün bu topraklarda rahatça yaşamamız, şehitlerimizin sayesindedir. Bu cennet vatanda yaşamanın bedelini şehitlerimiz canlarıyla ödedi. Bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” diye konuştu.Yağcı, Sizin şahsınızda bütün şehit ailelerine selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz .

     Yağcı, ildeki diğer şehit ve gazi ailelerini de İl Gençlik Kolları olarak ziyaret etmeye devam edeceklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.