AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI.

SİYASET 27.06.2016 - 10:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3490+ kez okundu.
 

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISI YAPILDI.

Burdur AK Parti Genişletilmiş İl Divan kurulu Toplantısı öğretmenevi Nurcihan Velicangil salonunda yapıldı.
Ak Parti, il divan kurulu toplantısı divan üyelerinin seçilmesi ve saygı duruşunun ardından başladı. Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Koordinatör Milletvekili Ahmet Koca, İlçe Belediye Başkanları Partililer ve vatandaşlar katıldı.   Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, yaptığı konuşmada; Burdur Ak Parti teşkilatının çalışmalarına devam ettiğini belirterek çok kısa süre önce Gölhisar da İlçe teşkilatı istifa etti. genel merkez tarafından yeni bir arkadaşımız önümüzdeki süreçte yapılacak kongreye kadar görev yapmak üzere atandı. Yine Burdur Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Birkan İş arkadaşımız kendi açısından haklı olduğu gerekçeyi öne sürerek istifa etmiş bulunmaktadır. Ancak şunu da belirtmeliyim arkadaşlarım partinin içindeki varlıklarını sürdürmektedir. Yani bizimledir dedi.   Burdur Milletvekili Bayram Özçelik konuşmasının başında AK Partinin kurucusu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için partili herkesin şükretmesi gerektiğini dile getirdi. Esasen AK partinin 14 Ağustos 2001 tarihinde vücut bulmadığını 200 yıllık bir sürecin sonucunda ortaya çıktığını ifade etti. AK parti olarak 14 yıla giriyoruz bu nedenle de gelecek açısından sorumlu bir durumda olmak zorundayız. Toplumda ki değişim ve dönüşümü tekrar ortadan kaldırmak isteyenlere karşı uyanık olmalıyız ve mücadeleye devam etmeliyiz bize verilen görev budur ve teşkilatlarımızın bunu takip etmesi gerekmektedir.       Özçelik, Başkanlık veya yarı başkanlık sisteminin sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan döneminde ortaya atılmadığını belirterek Atatürk partili değil miydi İsmet İnönü partili Cumhurbaşkanı değil miydi? Özal ve Demirel partili birer lider ve Cumhurbaşkanı değil miydi? Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın % 52 oy alarak halk tarafından seçilmiş bir Cumhurbaşkanı olduğunu hatırlatarak şimdi ise fiilen yarı başkanlık sisteminin uygulandığını ifade etti.   Terör örgütünün gücünü kaybettiğini söyleyen AK Parti Milletvekili Özçelik, doğu ve güneydoğuda süren mücadele sonunda PKK Terör örgütü ülke dışına itildiğinin işaretleri gelmeye başladı ona destek veren siyasi parti ise artak destek vermiyor ve ülke dışından PKK terör örgütünü destekleyen ülkeler ise aynı terör örgütünün yine hedefi haline geldi. Bize geçmişte sert müdahale ediyorsunuz diyen ülkelere ise biz bu gün aynı şekilde eleştiriler ile bunu hatırlatıyoruz dedi.   Konuşmaların ardından, AK Parti İl Divan Kurulu basına kapalı bölümde çalışma ve sorunların çözümü hakkında mülahazalarda bulunarak toplantıya verilen İftar yemeği ile devam ettiler.   
Burdur AK Parti Genişletilmiş İl Divan kurulu Toplantısı öğretmenevi Nurcihan Velicangil salonunda yapıldı.

Ak Parti, il divan kurulu toplantısı divan üyelerinin seçilmesi ve saygı duruşunun ardından başladı. Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Koordinatör Milletvekili Ahmet Koca, İlçe Belediye Başkanları Partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki, yaptığı konuşmada; Burdur Ak Parti teşkilatının çalışmalarına devam ettiğini belirterek çok kısa süre önce Gölhisar da İlçe teşkilatı istifa etti. genel merkez tarafından yeni bir arkadaşımız önümüzdeki süreçte yapılacak kongreye kadar görev yapmak üzere atandı. Yine Burdur Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Birkan İş arkadaşımız kendi açısından haklı olduğu gerekçeyi öne sürerek istifa etmiş bulunmaktadır. Ancak şunu da belirtmeliyim arkadaşlarım partinin içindeki varlıklarını sürdürmektedir. Yani bizimledir dedi.

 

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik konuşmasının başında AK Partinin kurucusu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için partili herkesin şükretmesi gerektiğini dile getirdi. Esasen AK partinin 14 Ağustos 2001 tarihinde vücut bulmadığını 200 yıllık bir sürecin sonucunda ortaya çıktığını ifade etti. AK parti olarak 14 yıla giriyoruz bu nedenle de gelecek açısından sorumlu bir durumda olmak zorundayız. Toplumda ki değişim ve dönüşümü tekrar ortadan kaldırmak isteyenlere karşı uyanık olmalıyız ve mücadeleye devam etmeliyiz bize verilen görev budur ve teşkilatlarımızın bunu takip etmesi gerekmektedir.

 

    Özçelik, Başkanlık veya yarı başkanlık sisteminin sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan döneminde ortaya atılmadığını belirterek Atatürk partili değil miydi İsmet İnönü partili Cumhurbaşkanı değil miydi? Özal ve Demirel partili birer lider ve Cumhurbaşkanı değil miydi? Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın % 52 oy alarak halk tarafından seçilmiş bir Cumhurbaşkanı olduğunu hatırlatarak şimdi ise fiilen yarı başkanlık sisteminin uygulandığını ifade etti.

 

Terör örgütünün gücünü kaybettiğini söyleyen AK Parti Milletvekili Özçelik, doğu ve güneydoğuda süren mücadele sonunda PKK Terör örgütü ülke dışına itildiğinin işaretleri gelmeye başladı ona destek veren siyasi parti ise artak destek vermiyor ve ülke dışından PKK terör örgütünü destekleyen ülkeler ise aynı terör örgütünün yine hedefi haline geldi. Bize geçmişte sert müdahale ediyorsunuz diyen ülkelere ise biz bu gün aynı şekilde eleştiriler ile bunu hatırlatıyoruz dedi.

 

Konuşmaların ardından, AK Parti İl Divan Kurulu basına kapalı bölümde çalışma ve sorunların çözümü hakkında mülahazalarda bulunarak toplantıya verilen İftar yemeği ile devam ettiler.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.