AK PARTİ GÖLHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI ZİYARET ETTİ.

SİYASET 12.02.2019 - 15:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3777+ kez okundu.
 

AK PARTİ GÖLHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI ZİYARET ETTİ.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi 31 Mart Yerel seçimlerinde Gölhisar Belediye Başkan Adayı İbrahim Sertbaş’a destek amacıyla gittiği Gölhisar ilçesinde ziyaretlerde bulundu
Başkan Mengi’ye AK Parti Gölhisar İlçe Bakanı Ayhan Kanural, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, AK Parti Gölhisar Belediye Başkan Adayı İbrahim Sertbaş, Yusufça Belediye Başkan Adayı Bayram Gülmez, İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Gölhisar İlçesine ziyarette bulunan Başkan Mengi;’’ 31 Mart Yerel seçim çalışmalarımız kapsamında ilçelerimize ziyaretlerde bulunuyor Belediye Başkan Adaylarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Turizmin öncü kentlerinden olan Gölhisar’ımız Kibyra antik kentiyle Dünyada göz kamaştırmaktadır. Gölhisar’ımız her seçimde AK Partimize teveccühünü göstermiş ve her zaman hak ettiği desteği hükümetimizden almıştır. İnanıyorumki Gölhisar halkımız 31 Mart seçimlerinde yine Gönül Belediyeciliği anlayışıyla, Gölhisar Belediyesine talip olan AK Parti Belediye Başkan Adayımız İbrahim Sertbaş’tan yana teveccühünü gösterecektir’’ dedi. Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural’ı da ziyarette bulunan Başkan Mengi; ’’ Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza ziyarette bulunarak Gölhisar’a yapımı devam eden ve yapılacak projeler hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza teşekkür ederim’’ dedi.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi 31 Mart Yerel seçimlerinde Gölhisar Belediye Başkan Adayı İbrahim Sertbaş’a destek amacıyla gittiği Gölhisar ilçesinde ziyaretlerde bulundu

Başkan Mengi’ye AK Parti Gölhisar İlçe Bakanı Ayhan Kanural, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Yağcı, AK Parti Gölhisar Belediye Başkan Adayı İbrahim Sertbaş, Yusufça Belediye Başkan Adayı Bayram Gülmez, İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Gölhisar İlçesine ziyarette bulunan Başkan Mengi;’’ 31 Mart Yerel seçim çalışmalarımız kapsamında ilçelerimize ziyaretlerde bulunuyor Belediye Başkan Adaylarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Turizmin öncü kentlerinden olan Gölhisar’ımız Kibyra antik kentiyle Dünyada göz kamaştırmaktadır. Gölhisar’ımız her seçimde AK Partimize teveccühünü göstermiş ve her zaman hak ettiği desteği hükümetimizden almıştır. İnanıyorumki Gölhisar halkımız 31 Mart seçimlerinde yine Gönül Belediyeciliği anlayışıyla, Gölhisar Belediyesine talip olan AK Parti Belediye Başkan Adayımız İbrahim Sertbaş’tan yana teveccühünü gösterecektir’’ dedi.

Gölhisar Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural’ı da ziyarette bulunan Başkan Mengi; ’’ Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza ziyarette bulunarak Gölhisar’a yapımı devam eden ve yapılacak projeler hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve Kaymakamımıza teşekkür ederim’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.