AK PARTİ HEYETİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

EĞİTİM 05.09.2018 - 18:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3721+ kez okundu.
 

AK PARTİ HEYETİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

Burdur Merkezde yapımı devam eden Hükümet yatırımlarını incelemelerde bulunan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Burdur Merkezde yapımı devam eden Hükümet yatırımlarını incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldılar. AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, hükümet tarafından ilimizde yapılan yatırımların süresi içinde bitirilmesi için gayret gösteriyoruz. Yatırımların öncelik sırasına göre halkın ihtiyaçlarını da göz önüne alarak devam etmesi için ilgili kuruluşlar ile istişare ediyoruz Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Mengi ‘’Hükümetimiz Burdur’umuza ne yapıyorsa yakından takipçisi olacağımızı daha öncede belirtmiştim. Burdur’umuzda daha önce yapımına başlanmış olan spor salonumuz ihaleyi alan firmanın sıkıntılarından dolayı aksaklığa uğramıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 2. İkmal ihalesi 11.06.2018 tarihinde yeniden tamamlanmış, inşaat firması ile sözleşme tamamlanmıştır. Bakanlığımız tarafından firmaya yer teslimi yapılmış ve yetkililerde çalışmalarına son sürat başlamıştır. Aynı zamanda eski Anadolu Öğretmen Lisemizin bulunduğu alana 24 derslik okul ve 300 yataklı pansiyon inşaatına başlanmıştır. Türk Hava Kurumu Okulumuzun içerisine ise Türk Kızılay’ının 81 ilde başlattığı ve ilk olarak Burdur’umuzda 4 Derslikli anaokulu inşaatına ’da başlanmıştır. Burdur’umuz her zaman yapılanın en iyisini hak etmektedir. Hükümetimizin İlimiz geneline yaptığı yatırımların her zaman takipçisi olmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmaların Burdur’umuza hayırlı olmasını temenni ederim’’ dedi.  
Burdur Merkezde yapımı devam eden Hükümet yatırımlarını incelemelerde bulunan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Burdur Merkezde yapımı devam eden Hükümet yatırımlarını incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldılar. AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, hükümet tarafından ilimizde yapılan yatırımların süresi içinde bitirilmesi için gayret gösteriyoruz. Yatırımların öncelik sırasına göre halkın ihtiyaçlarını da göz önüne alarak devam etmesi için ilgili kuruluşlar ile istişare ediyoruz

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Mengi ‘’Hükümetimiz Burdur’umuza ne yapıyorsa yakından takipçisi olacağımızı daha öncede belirtmiştim. Burdur’umuzda daha önce yapımına başlanmış olan spor salonumuz ihaleyi alan firmanın sıkıntılarından dolayı aksaklığa uğramıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 2. İkmal ihalesi 11.06.2018 tarihinde yeniden tamamlanmış, inşaat firması ile sözleşme tamamlanmıştır. Bakanlığımız tarafından firmaya yer teslimi yapılmış ve yetkililerde çalışmalarına son sürat başlamıştır. Aynı zamanda eski Anadolu Öğretmen Lisemizin bulunduğu alana 24 derslik okul ve 300 yataklı pansiyon inşaatına başlanmıştır. Türk Hava Kurumu Okulumuzun içerisine ise Türk Kızılay’ının 81 ilde başlattığı ve ilk olarak Burdur’umuzda 4 Derslikli anaokulu inşaatına ’da başlanmıştır. Burdur’umuz her zaman yapılanın en iyisini hak etmektedir. Hükümetimizin İlimiz geneline yaptığı yatırımların her zaman takipçisi olmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmaların Burdur’umuza hayırlı olmasını temenni ederim’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.