AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ; “ AK PARTİ OLARAK SAHADAYIZ”

SİYASET 24.06.2020 - 11:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4176+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ; “ AK PARTİ OLARAK SAHADAYIZ”

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Tefenni ilçesi ve Köylerine ziyarette bulundu. ziyaret esnasında Tefenni İlçe Teşkilatı eşlik etti.
Burdur AK Parti İl Başkanı ve İl Yönetimi ve Tefenni ilçe Teşkilatı Başkan ve Yönetim kurulu ile birlikte Tefenni İlçe Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, İlçe Emniyet Amiri Oğuz Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yasin Arslan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Çelik, Önceki dönemlerde görev yapmış İlçe ve Belediye Başkanları ile Beyköy, Yaylaköy ve Hasanpaşa köylerine ziyarette bulunarak vatandaşlar ile yörenin sorunlarını konuştular. AK Parti İl Başkan Mengi; “ İlçe ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz dedi.  Bugünde Tefenni ilçemize ve köylerine ziyarette bulunduk. Kaymakamımız ile Türkiye’nin 60 - 70 düzeyinde rezene üretimini yapan Tefenni’mizin rezene projesi üzerinde bilgi alış verişinde bulunduk. Ziyaretlerimizde partimize emek vermiş değerli büyüklerimizi gördük, kendilerine teşekkür ettik. Köylerimizde vatandaşlarımız ile konuşarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Köylerimize yapılacakları işleri ve yatırımlarımızı konuştuk. Her zaman köylerimizin, çiftçilerimizin yanında olduğumuzu ilettik” dedi. İLÇE TEŞKİLATLARIMIZLA DAİMA SAHADAYIZ AK Parti İlçe teşkilatlarının da devamlı sahada olduğunu belirten Başkan Mengi “AK Parti’de siyaset yapmak büyük bir mücadelenin parçası olmak demektir. 18 yıldır AK Parti’nin tüm başarılarında teşkilatların büyük emeği ve gayreti vardır. AK Parti asla teşkilatından bağımsız düşünülemez. Teşkilat demek vefa demektir. Bugün bu vefanın kıymetini çok iyi biliyoruz ve önceki dönem görev yapmış parti büyüklerimizle buluşuyor ve onlarla yörenin sorunlarını konuşuyoruz. Çünkü boynumuzda bulunan borcun büyüklüğünün farkındayız. Üzerimize ne düşüyorsa halkımızın lehine gereğini yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz” dedi  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Tefenni ilçesi ve Köylerine ziyarette bulundu. ziyaret esnasında Tefenni İlçe Teşkilatı eşlik etti.

Burdur AK Parti İl Başkanı ve İl Yönetimi ve Tefenni ilçe Teşkilatı Başkan ve Yönetim kurulu ile birlikte Tefenni İlçe Kaymakamı Mustafa Caner Culukar, İlçe Emniyet Amiri Oğuz Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yasin Arslan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Çelik, Önceki dönemlerde görev yapmış İlçe ve Belediye Başkanları ile Beyköy, Yaylaköy ve Hasanpaşa köylerine ziyarette bulunarak vatandaşlar ile yörenin sorunlarını konuştular. AK Parti İl Başkan Mengi; “ İlçe ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz dedi.

 Bugünde Tefenni ilçemize ve köylerine ziyarette bulunduk. Kaymakamımız ile Türkiye’nin 60 - 70 düzeyinde rezene üretimini yapan Tefenni’mizin rezene projesi üzerinde bilgi alış verişinde bulunduk. Ziyaretlerimizde partimize emek vermiş değerli büyüklerimizi gördük, kendilerine teşekkür ettik. Köylerimizde vatandaşlarımız ile konuşarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Köylerimize yapılacakları işleri ve yatırımlarımızı konuştuk. Her zaman köylerimizin, çiftçilerimizin yanında olduğumuzu ilettik” dedi.

İLÇE TEŞKİLATLARIMIZLA DAİMA SAHADAYIZ

AK Parti İlçe teşkilatlarının da devamlı sahada olduğunu belirten Başkan Mengi “AK Parti’de siyaset yapmak büyük bir mücadelenin parçası olmak demektir. 18 yıldır AK Parti’nin tüm başarılarında teşkilatların büyük emeği ve gayreti vardır. AK Parti asla teşkilatından bağımsız düşünülemez. Teşkilat demek vefa demektir. Bugün bu vefanın kıymetini çok iyi biliyoruz ve önceki dönem görev yapmış parti büyüklerimizle buluşuyor ve onlarla yörenin sorunlarını konuşuyoruz. Çünkü boynumuzda bulunan borcun büyüklüğünün farkındayız. Üzerimize ne düşüyorsa halkımızın lehine gereğini yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.