AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

DİĞER 18.05.2018 - 12:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4452+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI MENGİ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı;
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, yaptığı yazılı açıklamada; “19 Mayıs 1919 hafızamızda sadece bir tarih değil; bir milletin yeniden doğuşunu, millet iradesi ve hakimiyetini ifade eder. Cumhuriyetimiz, bu asil felsefe üzerine inşa edilmiştir. 19 Mayıs 1919 Büyük Türk Milletinin yaşadığı sıkıntılı günler sonrasında küllerinden yeniden doğduğu, milletimiz ve ülkemiz için yeni bir geleceğe doğru hayati bir adımın atıldığı, millet iradesinin, hür ve müstakil yaşama azminin ortaya çıkardığı önemli bir gündür. Bu önemli günün Büyük Atatürk tarafından Türk gençlerine bayram olarak armağan edilmesi de ayrı bir anlam ve önem ifade etmektedir. Güçlü, esenlik ve refah dolu geleceğimizi siz gençlerimiz inşa edecektir. Bu yolda, sizlere güvenimiz ve inancımız tamdır. Gençlerimizi, ülkemizin en değerli hazinesi, yarınlarımızın teminatı olarak görüyoruz. Sizlere duyulan güvenin bilinciyle, şanlı tarihimiz, yüksek milli kültür ve değerlerimizin ışığında en iyi şekilde yetişmeniz, ülkemize ve insanlığa yararlı bireyler olabilmeniz en büyük beklentimizdir. Bilginin; demokrasinin, insan haklarının, hukukun üstünlüğünün gelişmenin temel dinamiği haline geldiği günümüz dünyasında, ülkeler gibi, bireylerin de kendi içine kapanarak hedeflerini gerçekleştirmesi mümkün değildir. Bu nedenle dışa açık olmak, dünyadaki değişimleri anlamak ve kendinizi çağın şartlarına hazırlamak için her zamankinden daha çok gayret göstermelisiniz. Siz gençler de, eminim ki, kendimizden sonraki nesille daha gelişmiş, daha müreffeh bir ülke bırakmak için çalışacaksınız. Ülkemizi daha büyük, daha güçlü yapma mücadelesinde hep ön saflarda yer alacak, milletimiz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anarken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarım  
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı;

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, yaptığı yazılı açıklamada; “19 Mayıs 1919 hafızamızda sadece bir tarih değil; bir milletin yeniden doğuşunu, millet iradesi ve hakimiyetini ifade eder. Cumhuriyetimiz, bu asil felsefe üzerine inşa edilmiştir. 19 Mayıs 1919 Büyük Türk Milletinin yaşadığı sıkıntılı günler sonrasında küllerinden yeniden doğduğu, milletimiz ve ülkemiz için yeni bir geleceğe doğru hayati bir adımın atıldığı, millet iradesinin, hür ve müstakil yaşama azminin ortaya çıkardığı önemli bir gündür. Bu önemli günün Büyük Atatürk tarafından Türk gençlerine bayram olarak armağan edilmesi de ayrı bir anlam ve önem ifade etmektedir. Güçlü, esenlik ve refah dolu geleceğimizi siz gençlerimiz inşa edecektir. Bu yolda, sizlere güvenimiz ve inancımız tamdır. Gençlerimizi, ülkemizin en değerli hazinesi, yarınlarımızın teminatı olarak görüyoruz. Sizlere duyulan güvenin bilinciyle, şanlı tarihimiz, yüksek milli kültür ve değerlerimizin ışığında en iyi şekilde yetişmeniz, ülkemize ve insanlığa yararlı bireyler olabilmeniz en büyük beklentimizdir. Bilginin; demokrasinin, insan haklarının, hukukun üstünlüğünün gelişmenin temel dinamiği haline geldiği günümüz dünyasında, ülkeler gibi, bireylerin de kendi içine kapanarak hedeflerini gerçekleştirmesi mümkün değildir. Bu nedenle dışa açık olmak, dünyadaki değişimleri anlamak ve kendinizi çağın şartlarına hazırlamak için her zamankinden daha çok gayret göstermelisiniz. Siz gençler de, eminim ki, kendimizden sonraki nesille daha gelişmiş, daha müreffeh bir ülke bırakmak için çalışacaksınız. Ülkemizi daha büyük, daha güçlü yapma mücadelesinde hep ön saflarda yer alacak, milletimiz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaksınız.

Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın şehit ve gazilerini bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anarken, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutlarım

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.