AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ 24 KASIM ÖĞRETLENLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

YAŞAM 22.11.2019 - 12:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2512+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ 24 KASIM ÖĞRETLENLER GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi teşkilatı adına 24 Kasım 2019 günü kutlanacak öğretmenler günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi teşkilatı adına 24 Kasım 2019 günü kutlanacak öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. “Öğretmenlerimiz; geleceğimizi inşa eden, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanamayacak öğretmenlik mesleği; çocuklarımızı ve gençlerimizi eğiterek ülkemizin geleceğine yön vermektedir. Öğretmenlik en kutsal mesleklerden biridir. Nitekim Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler! Yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır” diyerek öğretmenlere verdiği değeri ortaya koymuştur. Eserin kıymetlisi, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle orantılı bulunacaktır. Kalkınmanın da temel şartı hiç şüphesiz eğitim ve öğretimdir. Öğretmenler daha aydınlık bir gelecek için yılmadan, yorulmadan vefakarca çalışarak çocuklarımızı yetiştiren, geleceğimize ışık tutan, yarınlarımıza yön veren kişilerdir. Milli birlik ve bütünlüğün sağlanmasında en önemli aktörlerden biri olan öğretmenlerimiz, aynı zamanda gençlerimizin ve çocuklarımızın ahlaki erdem ve insani değerlere ulaşması konusunda da çok önemli roller üstlenmişlerdir. Toplumun şekillenmesinde ve bizlerin yetişmesinde hayati rolü olan öğretmenlerimizin üzerimizde büyük emekleri bulunduğundan, haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle başta; Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anarken, mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan siz değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, tüm öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.  
Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi teşkilatı adına 24 Kasım 2019 günü kutlanacak öğretmenler günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi teşkilatı adına 24 Kasım 2019 günü kutlanacak öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. “Öğretmenlerimiz; geleceğimizi inşa eden, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanamayacak öğretmenlik mesleği; çocuklarımızı ve gençlerimizi eğiterek ülkemizin geleceğine yön vermektedir. Öğretmenlik en kutsal mesleklerden biridir. Nitekim Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler! Yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır” diyerek öğretmenlere verdiği değeri ortaya koymuştur.

Eserin kıymetlisi, sizin maharetiniz ve fedakârlığınız derecesiyle orantılı bulunacaktır. Kalkınmanın da temel şartı hiç şüphesiz eğitim ve öğretimdir. Öğretmenler daha aydınlık bir gelecek için yılmadan, yorulmadan vefakarca çalışarak çocuklarımızı yetiştiren, geleceğimize ışık tutan, yarınlarımıza yön veren kişilerdir. Milli birlik ve bütünlüğün sağlanmasında en önemli aktörlerden biri olan öğretmenlerimiz, aynı zamanda gençlerimizin ve çocuklarımızın ahlaki erdem ve insani değerlere ulaşması konusunda da çok önemli roller üstlenmişlerdir. Toplumun şekillenmesinde ve bizlerin yetişmesinde hayati rolü olan öğretmenlerimizin üzerimizde büyük emekleri bulunduğundan, haklarını ödeyebilmemiz mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle başta; Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi minnet ve rahmetle anarken, mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan siz değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, tüm öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.