AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ: “SERT AÇIKLAMALAR YAPTI”

SİYASET 20.08.2019 - 19:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4234+ kez okundu.
 

AK PARTİ İL BAŞKANI VOLKAN MENGİ: “SERT AÇIKLAMALAR YAPTI”

Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in özel sektöre ait bir mobilya fabrikasında yaptığı konuşmaya sert cevap verdi
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi. Yaptığı açıklamada; “Bakın Bunu da söylemek zorundayım, çünkü hepiniz vergi veriyorsunuz. Bugün sizin parkınız temizlenemiyorsa, kaldırımınız geç yapılıyorsa, yollarınız süpürülemiyorsa, bunun tüm suçlusu, sorumlusu ben değilim. İnanın elimdeki tüm imkanı seferber ediyorum. Bunu da bilmenizde fayda var.” Burdur belediyesi yerine merkezde işçisi az bulunan bir çok kuruma toplam 89 işçi verilerek Merkeze gerekli hassasiyet gösterilmiştir. AK Parti Hükümeti olarak İŞKUR Üzerinden Gençlik Spora, Ormana, Milli Eğitime, Üniversiteye, Özel idareye, Müftülüğe, Kültür Turizme, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüklerimize Gerekli Hassasiyeti Göstererek Merkez ilçede yeterli sayıda insanımıza yer yıl çalışmasına vesile oluyoruz. Sayın Belediye Başkanı, 2018-2017-2016-2015 Yıllarında Belediyeye Verilen Işkur İşçilerini Seçim Boyunca Hangi Konuşmanızda Hem İşkura Hem Hükümetimize Teşekkür Ettin. Utanmadan Halkı yanıltmaya kalkma, otur Belediyenin İşçileri ile Hizmet Üretmeye çalış açıklamasının ardından bu konudaki ağır ithamlarına bir başka kanaldan cevap verildi. Burdur CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi’nin sert açıklamasına aynı sertlik ile karşılık verdi. Akbulut ”Bu nasıl bir açıklamadır nasıl bir aymazlıktır nasıl bir kibirdir. Sen kimsin ki Devletin bir kurumu olan İş-kur tarafından  yıllar içerinde Belediyelere verdiği destek ve istihdam edilen işçi rakamları üzerinden teşekkür beklersin.Sadece AKP’liler  değil tüm yurttaşların, herkesin ödediği vergilerle yapılan işleri ve insanların evlerine ekmek getirebilmesi için devletin yarattığı toplam iş gücünü nasıl hükümetiniz üzerinize üstlenirsiniz.Cebinizden para harcadınız da bizim mi bilgimiz yoktur. Yerel seçimlerde 7000 kişiye istihdam yaratacağız diye gezerken şimdi 700 işçi mi gözünüze çok gelmiştir? Son yerel seçimler ile göreve gelen AK Partili belediyelerin içme suları üzerinden  50 zamlanarak 3 TL bir fiyatlandırma yaptıklarını unutturarak bunun cevabını vermeden hangi yüzle hangi mantıkla sizlerinde şehri olan Burdur Belediyesinin içme suyunun içilebilirliğini ve fiyatını ağzınıza alırsınız.Konuşurken yüzünüz de mi kızarmaz bilemiyorum. Ayrıca Burdur belediyesinin 700 çalışanı ile iş üretmediği düşüncesini nasıl ve bu konuda yürüttüğünüz mantık ile çıkardınız bunu da sanıyorum önümüzdeki günlerde açıklık getirirsiniz
Burdur AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in özel sektöre ait bir mobilya fabrikasında yaptığı konuşmaya sert cevap verdi

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi. Yaptığı açıklamada; “Bakın Bunu da söylemek zorundayım, çünkü hepiniz vergi veriyorsunuz. Bugün sizin parkınız temizlenemiyorsa, kaldırımınız geç yapılıyorsa, yollarınız süpürülemiyorsa, bunun tüm suçlusu, sorumlusu ben değilim. İnanın elimdeki tüm imkanı seferber ediyorum. Bunu da bilmenizde fayda var.”

Burdur belediyesi yerine merkezde işçisi az bulunan bir çok kuruma toplam 89 işçi verilerek Merkeze gerekli hassasiyet gösterilmiştir. AK Parti Hükümeti olarak İŞKUR Üzerinden Gençlik Spora, Ormana, Milli Eğitime, Üniversiteye, Özel idareye, Müftülüğe, Kültür Turizme, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüklerimize Gerekli Hassasiyeti Göstererek Merkez ilçede yeterli sayıda insanımıza yer yıl çalışmasına vesile oluyoruz.

Sayın Belediye Başkanı, 2018-2017-2016-2015 Yıllarında Belediyeye Verilen Işkur İşçilerini Seçim Boyunca Hangi Konuşmanızda Hem İşkura Hem Hükümetimize Teşekkür Ettin. Utanmadan Halkı yanıltmaya kalkma, otur Belediyenin İşçileri ile Hizmet Üretmeye çalış açıklamasının ardından bu konudaki ağır ithamlarına bir başka kanaldan cevap verildi.

Burdur CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi’nin sert açıklamasına aynı sertlik ile karşılık verdi. Akbulut ”Bu nasıl bir açıklamadır nasıl bir aymazlıktır nasıl bir kibirdir. Sen kimsin ki Devletin bir kurumu olan İş-kur tarafından  yıllar içerinde Belediyelere verdiği destek ve istihdam edilen işçi rakamları üzerinden teşekkür beklersin.Sadece AKP’liler  değil tüm yurttaşların, herkesin ödediği vergilerle yapılan işleri ve insanların evlerine ekmek getirebilmesi için devletin yarattığı toplam iş gücünü nasıl hükümetiniz üzerinize üstlenirsiniz.Cebinizden para harcadınız da bizim mi bilgimiz yoktur. Yerel seçimlerde 7000 kişiye istihdam yaratacağız diye gezerken şimdi 700 işçi mi gözünüze çok gelmiştir?

Son yerel seçimler ile göreve gelen AK Partili belediyelerin içme suları üzerinden  50 zamlanarak 3 TL bir fiyatlandırma yaptıklarını unutturarak bunun cevabını vermeden hangi yüzle hangi mantıkla sizlerinde şehri olan Burdur Belediyesinin içme suyunun içilebilirliğini ve fiyatını ağzınıza alırsınız.Konuşurken yüzünüz de mi kızarmaz bilemiyorum. Ayrıca Burdur belediyesinin 700 çalışanı ile iş üretmediği düşüncesini nasıl ve bu konuda yürüttüğünüz mantık ile çıkardınız bunu da sanıyorum önümüzdeki günlerde açıklık getirirsiniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.