AK PARTİ İLÇELERDE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

SİYASET 13.03.2019 - 13:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4363+ kez okundu.
 

AK PARTİ İLÇELERDE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur İl Başkanlığı Çavdır ve Altınyayla İlçelerinde İlçe ziyaretlerinde bulunarak Belediye Başkan Adaylarına destek istedi.
Çavdır ve Altınyayla Ziyaretlerini AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik ve İl Başkan Yardımcıları gerçekleştirdi. Merkezdeki çalışmalarının yanı sıra İlçelerde, Beldelerde ve Köylerde de seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten İl Başkanı Volkan Mengi;’’ Teşkilatlarımız Burdur Merkez, İlçeler, Beldeler ve Köyler olmak üzere gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. İl Merkezimizde Projelerimizi açıkladık. Belediye Başkan Adayımız Deniz Kurt’un projeleri vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi ile karşılandı. İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarımızda projelerini tanıtım programları düzenleyerek vatandaşlarımıza tanıtıyorlar. Belediye Başkan Adaylarımızın hepsinin projeleri yapılabilecek projeler. Boş vaatlerle vatandaşımızın karşısına çıkan bir Belediye Başkan Adayımız yok. 31 Mart’da hemşerilerimiz sandıkta gereken cevabını verecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söyledi gibi, gönül belediyeciliğini Burdur genelinde vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışacağız’’ dedi. Burdur’da Yerel Seçimlerde Gönül Belediyeciliği için çalışmaların devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Burdur İl Merkezimiz dahil olmak üzere İlçelerimizde ve Beldelerimizde seçim çalışmalarımız devam ediyor. Bizlerde adaylarımızın yanında destek olmak için ziyaretlerde bulunuyoruz. Adaylarımızın hazırladığı projelerin gerçekleşmesi için desteklerimizi sürdüreceğiz. Belediyecilik sadece yol, bina yapıp, çöp toplamak değildir. Şehir kültürünü oluşturup aidiyet duygusunu benimsetmek Burdur’a yapılacak en önemli hizmet. Belediye Başkan Adaylarımız seçilip Projelerini hayata geçirdiklerinde Burdurlu olmanın farkını hep beraber yaşayacağız’’ ifadelerini kullandı.
AK Parti Burdur İl Başkanlığı Çavdır ve Altınyayla İlçelerinde İlçe ziyaretlerinde bulunarak Belediye Başkan Adaylarına destek istedi.

Çavdır ve Altınyayla Ziyaretlerini AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik ve İl Başkan Yardımcıları gerçekleştirdi. Merkezdeki çalışmalarının yanı sıra İlçelerde, Beldelerde ve Köylerde de seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten İl Başkanı Volkan Mengi;’’ Teşkilatlarımız Burdur Merkez, İlçeler, Beldeler ve Köyler olmak üzere gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. İl Merkezimizde Projelerimizi açıkladık. Belediye Başkan Adayımız Deniz Kurt’un projeleri vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi ile karşılandı. İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarımızda projelerini tanıtım programları düzenleyerek vatandaşlarımıza tanıtıyorlar. Belediye Başkan Adaylarımızın hepsinin projeleri yapılabilecek projeler. Boş vaatlerle vatandaşımızın karşısına çıkan bir Belediye Başkan Adayımız yok. 31 Mart’da hemşerilerimiz sandıkta gereken cevabını verecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söyledi gibi, gönül belediyeciliğini Burdur genelinde vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışacağız’’ dedi.

Burdur’da Yerel Seçimlerde Gönül Belediyeciliği için çalışmaların devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “ Burdur İl Merkezimiz dahil olmak üzere İlçelerimizde ve Beldelerimizde seçim çalışmalarımız devam ediyor. Bizlerde adaylarımızın yanında destek olmak için ziyaretlerde bulunuyoruz. Adaylarımızın hazırladığı projelerin gerçekleşmesi için desteklerimizi sürdüreceğiz. Belediyecilik sadece yol, bina yapıp, çöp toplamak değildir. Şehir kültürünü oluşturup aidiyet duygusunu benimsetmek Burdur’a yapılacak en önemli hizmet. Belediye Başkan Adaylarımız seçilip Projelerini hayata geçirdiklerinde Burdurlu olmanın farkını hep beraber yaşayacağız’’ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.