AK PARTİ KURULDUĞU GÜN DE OLDUĞU GİBİ OMUZ OMUZA BİRLİKTE

SİYASET 31.10.2019 - 12:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2874+ kez okundu.
 

AK PARTİ KURULDUĞU GÜN DE OLDUĞU GİBİ OMUZ OMUZA BİRLİKTE

AK Parti Genel Merkezimizin öncülüğünde 81 İlde mevcut görevde olan ve önceki dönemlerde görev yapmış il başkanları çağırılarak “kuruluştan günümüze İl Başkanlarını bir araya getirdi.
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi tarafından Genel Merkez adına Burdur da görev yapmış İl Başkanları davet edilerek toplantıya katılımı için istişare için organize edilmiştir. Bu zamana kadar görev yapmış İl Başkanlarımız ve İl Başkanımız Volkan Mengi omuz omuza vererek AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu göstermiştirler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan; “AK Parti ‘linin eskisi yenisi olmaz. AK Partili olmak demek sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret değildir. Bizim davamız kıyamete kadar ayakta kalacaktır. AK Parti bu davanın temsilcisi olmayı hak ettiği sürece varlığını ve hizmetini sürdürecektir. Bu kutlu yolculukta yoldan çıkanlar, kerameti kendinde görenler olmuştur, olacaktır. Bu ilk insandan bu yana var olan bir gerçektir. Bu nasip meselesidir. Dava adamı sıfatını sonuna kadar taşımak herkese nasip olmaz. Biz kendimizin hangi istikamette yürüdüğüne bakacağız. Partimize emek vermiş, şehirlerinde bu davanın yükünü omuzlamış, fedakarlık yapmış, bedel ödemiş kardeşlerimle bir kez daha buluşmanın bahtiyarlığı içindeyim. Sizler gibi arkadaşlarla gönül ve mücadele arkadaşlarıyla birlikte olmayı nasip ettiği için rabbime hamd olsun.” Diyerek 81 ilde görev yapmış il başkanlarımıza seslendi ve birçok konuya da değinerek teşekkür etti. AK Parti İl Başkanlığı olarak göstermiş oldukları destek ve hassasiyetten ötürü başta Kurucu İl Başkanımız Bayram Özçelik, görev alan İl Başkanlarımız İbrahim Ekici, Osman Karakaya, Ömer Bütüner ve Süleyman Faki’ye teşekkür ederiz.  
AK Parti Genel Merkezimizin öncülüğünde 81 İlde mevcut görevde olan ve önceki dönemlerde görev yapmış il başkanları çağırılarak “kuruluştan günümüze İl Başkanlarını bir araya getirdi.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi tarafından Genel Merkez adına Burdur da görev yapmış İl Başkanları davet edilerek toplantıya katılımı için istişare için organize edilmiştir. Bu zamana kadar görev yapmış İl Başkanlarımız ve İl Başkanımız Volkan Mengi omuz omuza vererek AK Partimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu göstermiştirler.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan;

“AK Parti ‘linin eskisi yenisi olmaz. AK Partili olmak demek sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret değildir. Bizim davamız kıyamete kadar ayakta kalacaktır. AK Parti bu davanın temsilcisi olmayı hak ettiği sürece varlığını ve hizmetini sürdürecektir. Bu kutlu yolculukta yoldan çıkanlar, kerameti kendinde görenler olmuştur, olacaktır. Bu ilk insandan bu yana var olan bir gerçektir. Bu nasip meselesidir. Dava adamı sıfatını sonuna kadar taşımak herkese nasip olmaz. Biz kendimizin hangi istikamette yürüdüğüne bakacağız. Partimize emek vermiş, şehirlerinde bu davanın yükünü omuzlamış, fedakarlık yapmış, bedel ödemiş kardeşlerimle bir kez daha buluşmanın bahtiyarlığı içindeyim. Sizler gibi arkadaşlarla gönül ve mücadele arkadaşlarıyla birlikte olmayı nasip ettiği için rabbime hamd olsun.” Diyerek 81 ilde görev yapmış il başkanlarımıza seslendi ve birçok konuya da değinerek teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanlığı olarak göstermiş oldukları destek ve hassasiyetten ötürü başta Kurucu İl Başkanımız Bayram Özçelik, görev alan İl Başkanlarımız İbrahim Ekici, Osman Karakaya, Ömer Bütüner ve Süleyman Faki’ye teşekkür ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.