AK PARTİ SEÇİM STANTINI İLÇELERE KAYDIRDI

SİYASET 25.01.2019 - 11:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3561+ kez okundu.
 

AK PARTİ SEÇİM STANTINI İLÇELERE KAYDIRDI

Çalışmalar kapsamında AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak, Tefenni ve Çavdır İlçelerini ziyarette bulundular.
AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMA SAATLERİNİ ARTIRDI   İlçelerde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Burdur İl Başkanı Volkan Mengi “ AK Parti olarak her zaman sahada hemşerilerimizle iç içe çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Burdur İlimizde Adaylarımızı açıklamamızla birlikte Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Adaylarımız ve Teşkilatlarımızla saha çalışmalarımıza başladık. İl Başkanlığımızda SKM Başkanlığımızın yapmış olduğu programlar kapsamında İlçe ziyaretlerimizi de gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde teşkilat mensuplarımızla bir araya geliyor, esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri geçekleştiriyoruz. AK Parti olarak tüm Burdur’da yapmış olduğumuz yatırımlar var. Bu yatırımları yerel yönetimlerle de devam ettirmek istiyoruz. Tüm Adaylarımızın yanındayız ve adaylarımızın projelerinin destekçisiyiz. Saat kavramı olmadan, gece gündüz Burdurlu hemşerilerimiz için çalışacağız. Laf değil, proje üretmeye devam edeceğiz” dedi.  
Çalışmalar kapsamında AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak, Tefenni ve Çavdır İlçelerini ziyarette bulundular.

AK PARTİ SEÇİM ÇALIŞMA SAATLERİNİ ARTIRDI  

İlçelerde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Burdur İl Başkanı Volkan Mengi “ AK Parti olarak her zaman sahada hemşerilerimizle iç içe çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Burdur İlimizde Adaylarımızı açıklamamızla birlikte Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Adaylarımız ve Teşkilatlarımızla saha çalışmalarımıza başladık. İl Başkanlığımızda SKM Başkanlığımızın yapmış olduğu programlar kapsamında İlçe ziyaretlerimizi de gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde teşkilat mensuplarımızla bir araya geliyor, esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri geçekleştiriyoruz. AK Parti olarak tüm Burdur’da yapmış olduğumuz yatırımlar var. Bu yatırımları yerel yönetimlerle de devam ettirmek istiyoruz. Tüm Adaylarımızın yanındayız ve adaylarımızın projelerinin destekçisiyiz. Saat kavramı olmadan, gece gündüz Burdurlu hemşerilerimiz için çalışacağız. Laf değil, proje üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.