AK PARTİ TEŞKİLATI 30 MART YEREL SEÇİMLERİ İÇİN START ALDI

SİYASET 07.09.2018 - 13:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4012+ kez okundu.
 

AK PARTİ TEŞKİLATI 30 MART YEREL SEÇİMLERİ İÇİN START ALDI

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 35 mahallenin başkanları ile İl Başkanı Volkan Mengi’nin başkanlığında istişare toplantısı düzenledi.
Akşam yemeğinde düzenlenen Mahalle Başkanları toplantısına AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İl ve Merkez İlçe Teşkilat ile Yerel Yönetimler Başkanları katıldı.Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, toplantının açılış konuşmasında;’’ AK Parti Burdur Teşkilatımız gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Her zaman belirtiyoruz biz sadece seçim aşamasında sahaya inen partilerden değiliz. Mahalle başkanlarımızın önemli bir görev icra ettiğini belirtmek isterim, 2019 seçimlerinde partimizin tüm organlarına önemli görevler düşüyor, hep birlikte el ele vererek, çalışacağız’’ dedi. Başkan Akbıyık’ın ardından konuşan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’ Ak Parti Burdur Teşkilatımız bütün hücreleri ile sahada aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle Başkanlarımızın üzerine düşen görev her zaman çok büyük. Sizler mahallelerimizin Teşkilat ile arasında eli, kulağı, sesisiniz. Mahallerimizdeki en uç noktalara ulaşmak, mahalle sakinlerini bilgilendirmek sizlerin asli görevi. Teşkilatımız her zaman sahada varlığını gösteriyor. Bugün burada 35 mahalle başkanımın katlımı da gösteriyor ki Burdur için tam kadro iş başındayız. 2018’deki genel seçimlerde göstermiş olduğunuz azimli çalışma için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu başarımızı 2019 Yerel seçimleriyle taçlandırmak istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim ’’ dedi.
AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 35 mahallenin başkanları ile İl Başkanı Volkan Mengi’nin başkanlığında istişare toplantısı düzenledi.

Akşam yemeğinde düzenlenen Mahalle Başkanları toplantısına AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İl ve Merkez İlçe Teşkilat ile Yerel Yönetimler Başkanları katıldı.Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, toplantının açılış konuşmasında;’’ AK Parti Burdur Teşkilatımız gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Her zaman belirtiyoruz biz sadece seçim aşamasında sahaya inen partilerden değiliz. Mahalle başkanlarımızın önemli bir görev icra ettiğini belirtmek isterim, 2019 seçimlerinde partimizin tüm organlarına önemli görevler düşüyor, hep birlikte el ele vererek, çalışacağız’’ dedi.

Başkan Akbıyık’ın ardından konuşan AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; ‘’ Ak Parti Burdur Teşkilatımız bütün hücreleri ile sahada aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle Başkanlarımızın üzerine düşen görev her zaman çok büyük. Sizler mahallelerimizin Teşkilat ile arasında eli, kulağı, sesisiniz. Mahallerimizdeki en uç noktalara ulaşmak, mahalle sakinlerini bilgilendirmek sizlerin asli görevi. Teşkilatımız her zaman sahada varlığını gösteriyor. Bugün burada 35 mahalle başkanımın katlımı da gösteriyor ki Burdur için tam kadro iş başındayız. 2018’deki genel seçimlerde göstermiş olduğunuz azimli çalışma için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu başarımızı 2019 Yerel seçimleriyle taçlandırmak istiyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim ’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.