AK PARTİ YAŞLILAR HAFTASINDA YAŞLILARI AĞIRLADI

SİYASET 22.03.2017 - 16:23, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3373+ kez okundu.
 

AK PARTİ YAŞLILAR HAFTASINDA YAŞLILARI AĞIRLADI

Burdur AK Parti Teşkilatı Yaşlılar Haftası nedeniyle “Büyüklerimize hürmet” Öğretmenevi salonunda yemek düzenleyerek ağırladı.
Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki ve Afyon 23 dönem AK Parti Milletvekili Ahmet Koca’nın organizatör Milletvekili olarak katıldığı toplantı da yemeğe katılanların yaşlılar haftasını kutlayarak masaları dolaşarak büyüklerin ellerini öptüler. Böyle bir hafta da sizlerin gönüllerinin alınmasının da gerektiğine inandığımız için Burdur AK Parti teşkilatı tarafından söyle bir toplantı düzenlenmiştir. AK Parti Afyon 23 dönem koordinatör Milletvekili Ahmet Koca konuşmasının büyük bölümünü hafta nedeniyle davet edilen yaşlılara 16 Nisan günü yapılacak olan referanduma ayırdı. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın sizlere selamlarını getirdim. Ankara’ya sizlerin selamlarını götüreceğim. Türkiye 17 Nisan sabahı bambaşka bir güne uyanacaktır dedi AK Parti 23 Dönem Milletvekili Ahmet Koca daha sonra salondan müsaade isteyerek Karamanlı İlçe teşkilatının tertiplediği bir başka toplantıya katılmak üzere salondan ayrıldı. Salondaki ağırlamalar ve konuşmalar yemek ve çay servisinin arkasından devam etti. 
Burdur AK Parti Teşkilatı Yaşlılar Haftası nedeniyle “Büyüklerimize hürmet” Öğretmenevi salonunda yemek düzenleyerek ağırladı.

Burdur AK Parti İl Başkanı Süleyman Faki ve Afyon 23 dönem AK Parti Milletvekili Ahmet Koca’nın organizatör Milletvekili olarak katıldığı toplantı da yemeğe katılanların yaşlılar haftasını kutlayarak masaları dolaşarak büyüklerin ellerini öptüler. Böyle bir hafta da sizlerin gönüllerinin alınmasının da gerektiğine inandığımız için Burdur AK Parti teşkilatı tarafından söyle bir toplantı düzenlenmiştir.

AK Parti Afyon 23 dönem koordinatör Milletvekili Ahmet Koca konuşmasının büyük bölümünü hafta nedeniyle davet edilen yaşlılara 16 Nisan günü yapılacak olan referanduma ayırdı. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın sizlere selamlarını getirdim. Ankara’ya sizlerin selamlarını götüreceğim. Türkiye 17 Nisan sabahı bambaşka bir güne uyanacaktır dedi

AK Parti 23 Dönem Milletvekili Ahmet Koca daha sonra salondan müsaade isteyerek Karamanlı İlçe teşkilatının tertiplediği bir başka toplantıya katılmak üzere salondan ayrıldı. Salondaki ağırlamalar ve konuşmalar yemek ve çay servisinin arkasından devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.