AK PARTİ YEREL SEÇİMLERİN İLK PROVASINI YAPTI.

SİYASET 01.08.2018 - 21:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3130+ kez okundu.
 

AK PARTİ YEREL SEÇİMLERİN İLK PROVASINI YAPTI.

AK Parti İl ve İlçe binalarında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İlçe Başkanları ve yönetimleri katıldı.
AK Parti İl ve İlçe binalarında gerçekleşen toplantı sonrasında yapılan yazılı açıklamada; İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İlçe Ana kademe, Kadın, Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı ve Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle temsilcileri ve teşkilat üyeleri katıldı. Yaklaşık iki saat gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ‘’ Yüce Türk Milletimiz yine verdiği oylarla Ülkesine sahip çıkmış ve AK Partimizin yaptığı yatırımları görmezden gelmemiştir. 24 Haziran seçimlerinin zafer ile sonuçlanması ülkemiz üzerinde oyun oynamak, bölmek, parçalamak isteyenleri hüsrana uğratmıştır. Seçim sonuçları Halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a bir kez daha sahip çıktığının göstergesi olmuştur. Seçim çalışmaları esnasında gece gündüz demeden çalışmalara katılan dava arkadaşlarıma teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı. İlçe danışma toplantılarının teşkilat için önemli olduğu vurgusunu yapan İl Başkanı Volkan Mengi ‘’ öncelikle 24 Haziran seçimlerinde desteklerini esirgemeyen, bizlerle birlikte sahada çalışmalara katılan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sahadaki başarımızı iki Milletvekilimizi meclise göndererek başarı ile taçlandırdık. Bu güzel sonuçta AK Parti davamıza güvenmiş olan herkesin emeği vardır. Şu unutulmamalıdır ki AK Parti sadece seçim zamanı sahada olan bir parti değildir. Bizler her zaman bir seçim bitince yeni bir seçim olacakmış gibi sahada çalışmalarımıza devam etmemiz gerektiği vurgusunu her zaman yapmıştık ve şuanda sahada çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Biliyorsunuz ki önümüzde yerel seçimler var. 24 Haziran seçimlerde de almış olduğumuz başarılı sonucu BURDUR BELEDİYESİNİ AK Parti belediyeciliği ile tekrar tanıştırarak, İlçe Belediyelerimizi de alarak başarımızı taçlandırmak istiyoruz. Burdur’umuzun hizmete ihtiyacı var. Bunun için teşkilatların gece gündüz demeden aralıksız çalışmalarına devam etmesi gerekiyor. Her zaman vurgusunu yapıyorum kapısı çalınmadık ev, sıkmadık el bırakmayana kadar aralıksız çalışmalarımızı sürdürmeye DEVAM’’ dedi.  
AK Parti İl ve İlçe binalarında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, İlçe Başkanları ve yönetimleri katıldı.

AK Parti İl ve İlçe binalarında gerçekleşen toplantı sonrasında yapılan yazılı açıklamada; İl Başkanı Volkan Mengi, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ekinci, İlçe Ana kademe, Kadın, Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanı ve Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle temsilcileri ve teşkilat üyeleri katıldı.

Yaklaşık iki saat gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ‘’ Yüce Türk Milletimiz yine verdiği oylarla Ülkesine sahip çıkmış ve AK Partimizin yaptığı yatırımları görmezden gelmemiştir. 24 Haziran seçimlerinin zafer ile sonuçlanması ülkemiz üzerinde oyun oynamak, bölmek, parçalamak isteyenleri hüsrana uğratmıştır. Seçim sonuçları Halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a bir kez daha sahip çıktığının göstergesi olmuştur. Seçim çalışmaları esnasında gece gündüz demeden çalışmalara katılan dava arkadaşlarıma teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.

İlçe danışma toplantılarının teşkilat için önemli olduğu vurgusunu yapan İl Başkanı Volkan Mengi ‘’ öncelikle 24 Haziran seçimlerinde desteklerini esirgemeyen, bizlerle birlikte sahada çalışmalara katılan dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sahadaki başarımızı iki Milletvekilimizi meclise göndererek başarı ile taçlandırdık. Bu güzel sonuçta AK Parti davamıza güvenmiş olan herkesin emeği vardır. Şu unutulmamalıdır ki AK Parti sadece seçim zamanı sahada olan bir parti değildir. Bizler her zaman bir seçim bitince yeni bir seçim olacakmış gibi sahada çalışmalarımıza devam etmemiz gerektiği vurgusunu her zaman yapmıştık ve şuanda sahada çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Biliyorsunuz ki önümüzde yerel seçimler var. 24 Haziran seçimlerde de almış olduğumuz başarılı sonucu BURDUR BELEDİYESİNİ AK Parti belediyeciliği ile tekrar tanıştırarak, İlçe Belediyelerimizi de alarak başarımızı taçlandırmak istiyoruz. Burdur’umuzun hizmete ihtiyacı var. Bunun için teşkilatların gece gündüz demeden aralıksız çalışmalarına devam etmesi gerekiyor. Her zaman vurgusunu yapıyorum kapısı çalınmadık ev, sıkmadık el bırakmayana kadar aralıksız çalışmalarımızı sürdürmeye DEVAM’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.