AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI SAADET PARTİSİ’NE GEÇTİ…

SİYASET 05.02.2019 - 12:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4146+ kez okundu.
 

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI SAADET PARTİSİ’NE GEÇTİ…

31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken Saadet Partisi’ne katılımlar başladı. Kurulan ittifaklardan memnun olmayan belediye başkanlarının adresi Saadet Partisi oldu.
Yerel seçimler başladığından bu yana siyasi partiler adaylarını netleştirmeye çalışırken, parti genel merkezlerinin gelişen tavrı nedeniyle  Birçok il ve ilçede hali hazırda belediye başkanları kulvar değişikliği ile Cumhur İttifakına tepki göstererek Saadet Partisine katıldı. Bir yandan siyasi partiler il ve ilçe örgütlerindeki rahatsızlıkları gidermeye çalışırken. Ülkemizdeki ekonomik koşullar ve bölgesel sorunlar nedeniyle ortaya çıkan rahatsızlıklar nedeniyle Cumhur ittifakını oluşturan AK parti başta olmak üzere diğer partilere yeşil ışık yakmaya başladılar. 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı seçilen Abdulhakim Ayhan Ak Parti’den istifa ederek Saadet Partisi’ne katıldı. 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi’nin Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olan Ayhan 1974 doğumlu olup İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olmuştur. Ayhan evli ve 3 çocuk babası olmakla birlikte iyi derecede Rusça ,Kürtçe ve Arapça bilmektedir.  
31 Mart 2019 yerel seçimleri yaklaşırken Saadet Partisi’ne katılımlar başladı. Kurulan ittifaklardan memnun olmayan belediye başkanlarının adresi Saadet Partisi oldu.

Yerel seçimler başladığından bu yana siyasi partiler adaylarını netleştirmeye çalışırken, parti genel merkezlerinin gelişen tavrı nedeniyle  Birçok il ve ilçede hali hazırda belediye başkanları kulvar değişikliği ile Cumhur İttifakına tepki göstererek Saadet Partisine katıldı. Bir yandan siyasi partiler il ve ilçe örgütlerindeki rahatsızlıkları gidermeye çalışırken. Ülkemizdeki ekonomik koşullar ve bölgesel sorunlar nedeniyle ortaya çıkan rahatsızlıklar nedeniyle Cumhur ittifakını oluşturan AK parti başta olmak üzere diğer partilere yeşil ışık yakmaya başladılar.

2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti’den Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkanı seçilen Abdulhakim Ayhan Ak Parti’den istifa ederek Saadet Partisi’ne katıldı. 31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi’nin Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı olan Ayhan 1974 doğumlu olup İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olmuştur. Ayhan evli ve 3 çocuk babası olmakla birlikte iyi derecede Rusça ,Kürtçe ve Arapça bilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.