AK PARTİLİ BELEDİYE DE EKONOMİK SIKINTISINI SU ÜCRETLERİNE YANSITTI

SİYASET 05.12.2019 - 15:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2997+ kez okundu.
 

AK PARTİLİ BELEDİYE DE EKONOMİK SIKINTISINI SU ÜCRETLERİNE YANSITTI

Bucak Belediyesi meclisi yılın son toplantısı olan Aralık ayı meclis toplantısında içme suyu ücretlerine üç aylık aradan sonra 25 zam uygulayarak zamcı belediyeler kervanına katıldı.
Bucak belediye meclisi 10 maddelik bir gündemle toplanmıştır. Bu 10 maddelik gündemin meclisin görüşmelerinin  5.maddesi 2.bendi Bucak Belediyesi ücret tarifesinin görüşülmesi yer almıştır. Ücret tarife değişikliği demek Fen işleri, İtfaiye Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü Mali İşler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Pazar Yeri Harçları, İlan Reklam Harçları, gibi ve en önemlisi de SU ücretlerinin Zamlanması demektir. Meclis toplantısında sıra Bucak belediyesi ücret tarifesinin zammının görüşülmesine geldiğinde Belediye başkanlığımızın halkımızın hizmetine sunulan yaklaşık olarak 150-200 adet farklı kalemlerde 10 ile 100 arasında değişen bir zam taleplerinin olduğu, Yaklaşık olarak 3 veya 4 ay evvel 40 oranında zam yapılan içme suyumuzun 25 oranında tekrar zam yapılma taleplerinin olduğunu gördük. Devletin resmi kurumlarının ve sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’NIN açıklamalarına göre 8 enflasyon olan ülkemizde, daha evvel 40 zam yapılan içme suyumuzun Bucak İlçemizde 3 Ay aradan sonra Belediye Başkanlığımızın 25 oranında bir zam talebinin daha olması, yani 3 ayda 65 oranında SUYA ZAM yapılması ilçemiz halkına yapılan bir ZULÜMDÜR. Daha önce  yapılan 40lık su zammı ekonomik bağlamda BUCAKLI VATANDAŞLARIMIZIN ceplerini yakmıştır. İstenilen son su zammı talebinde mesken ve her daire başı 1 ve 25 TON arası su miktarı 3.00 TLden 3.75 e,25-40 Ton arası 4.00 TL 5.00TLye, 40 Ton yukarısı 6.00TL den 7.50TL’ye çıkarılması hususun da Meclisimizden Başkanlık Makamı talep etmiştir. İYİ Parti’nin 6 Belediye Meclis üyesi oylama esnasında SUYA ZAM kararına RED oyu vermişler ancak ADALET ve KALKINMA PARTİSİ’ NİN 9 MECLİS ÜYESİ ve BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN EMRULLAH ÜNALIN DA suya ZAM konusunda evet oyu vermeleriyle 10 EVET 6 HAYIR Oyuna karşın maalesef içme suyumuza 03.12.2019 Tarihi itibariyle 25 daha suya ZAM yapılmıştır. Kamuoyundan Gerek telefonla gerek Sosyal medyadan gerekse İlçe Başkanlığımıza gelerek yapılan SU ZAMMINA olağanüstü tepkiler gelmiştir. Belediye Başkanımız Sayın EMRULLAH ÜNAL ve ADALET ve KALKINMA Partisinin değerli Meclis üyelerinden yapılan son 25 lik su zammının ilk meclis toplantısında ZAMMIN GERİYE çekilmesi hususunda bir çalışma yapılmasını BUCAKLI HEMŞEHRİLERİMİZ adına RİCA ediyoruz.Bu bağlamda İYİ PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZDE üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olarak SU ZAMMININ İptali hususunda Mecliste AKP ‘li üyelere yardımcı olacaklardır. TIPKI SEÇİM DÖNEMİNDE OLDUĞU GİBİ ŞUANDADA VATANDAŞIMIZIN SESİNE talebine kulak vermelerini SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ve AKP’Lİ Belediye MECLİS ÜYELERİMİZDEN yine Bucak halkımız adına istirhamediyoruz.  
Bucak Belediyesi meclisi yılın son toplantısı olan Aralık ayı meclis toplantısında içme suyu ücretlerine üç aylık aradan sonra 25 zam uygulayarak zamcı belediyeler kervanına katıldı.

Bucak belediye meclisi 10 maddelik bir gündemle toplanmıştır. Bu 10 maddelik gündemin meclisin görüşmelerinin  5.maddesi 2.bendi Bucak Belediyesi ücret tarifesinin görüşülmesi yer almıştır.

Ücret tarife değişikliği demek Fen işleri, İtfaiye Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü Mali İşler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Pazar Yeri Harçları, İlan Reklam Harçları, gibi ve en önemlisi de SU ücretlerinin Zamlanması demektir.

Meclis toplantısında sıra Bucak belediyesi ücret tarifesinin zammının görüşülmesine geldiğinde Belediye başkanlığımızın halkımızın hizmetine sunulan yaklaşık olarak 150-200 adet farklı kalemlerde 10 ile 100 arasında değişen bir zam taleplerinin olduğu, Yaklaşık olarak 3 veya 4 ay evvel 40 oranında zam yapılan içme suyumuzun 25 oranında tekrar zam yapılma taleplerinin olduğunu gördük. Devletin resmi kurumlarının ve sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’NIN açıklamalarına göre 8 enflasyon olan ülkemizde, daha evvel 40 zam yapılan içme suyumuzun Bucak İlçemizde 3 Ay aradan sonra Belediye Başkanlığımızın 25 oranında bir zam talebinin daha olması, yani 3 ayda 65 oranında SUYA ZAM yapılması ilçemiz halkına yapılan bir ZULÜMDÜR. Daha önce  yapılan 40lık su zammı ekonomik bağlamda BUCAKLI VATANDAŞLARIMIZIN ceplerini yakmıştır.

İstenilen son su zammı talebinde mesken ve her daire başı 1 ve 25 TON arası su miktarı 3.00 TLden 3.75 e,25-40 Ton arası 4.00 TL 5.00TLye, 40 Ton yukarısı 6.00TL den 7.50TL’ye çıkarılması hususun da Meclisimizden Başkanlık Makamı talep etmiştir.

İYİ Parti’nin 6 Belediye Meclis üyesi oylama esnasında SUYA ZAM kararına RED oyu vermişler ancak ADALET ve KALKINMA PARTİSİ’ NİN 9 MECLİS ÜYESİ ve BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN EMRULLAH ÜNALIN DA suya ZAM konusunda evet oyu vermeleriyle 10 EVET 6 HAYIR Oyuna karşın maalesef içme suyumuza 03.12.2019 Tarihi itibariyle 25 daha suya ZAM yapılmıştır.

Kamuoyundan Gerek telefonla gerek Sosyal medyadan gerekse İlçe Başkanlığımıza gelerek yapılan SU ZAMMINA olağanüstü tepkiler gelmiştir.

Belediye Başkanımız Sayın EMRULLAH ÜNAL ve ADALET ve KALKINMA Partisinin değerli Meclis üyelerinden yapılan son 25 lik su zammının ilk meclis toplantısında ZAMMIN GERİYE çekilmesi hususunda bir çalışma yapılmasını BUCAKLI HEMŞEHRİLERİMİZ adına RİCA ediyoruz.Bu bağlamda İYİ PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZDE üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olarak SU ZAMMININ İptali hususunda Mecliste AKP ‘li üyelere yardımcı olacaklardır. TIPKI SEÇİM DÖNEMİNDE OLDUĞU GİBİ ŞUANDADA VATANDAŞIMIZIN SESİNE talebine kulak vermelerini SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ve AKP’Lİ Belediye MECLİS ÜYELERİMİZDEN yine Bucak halkımız adına istirhamediyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.