AKP ve ÖZTEKİN BURDUR HALKINDAN ÖZÜR DİLEMELİDİR!

SİYASET 22.01.2019 - 18:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3939+ kez okundu.
 

AKP ve ÖZTEKİN BURDUR HALKINDAN ÖZÜR DİLEMELİDİR!

AKP saldırgan ve Burdur halkını alaya alan söylemleri ile seçim kampanyalarına renk kattığını düşünerek insanlarımızı demoralize etmektedirler.
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi olarak her ne kadar sıkıntısız, tartışmasız insani yanı ile sağlıklı bir ortamda geçirmek için yoğun çaba sarf etsek de ne yazık ki AKP trolleri saldırgan ve Burdur halkını alaya alan söylemleri ile seçim kampanyalarına renk kattığını düşünerek insanlarımızı demoralize etmektedirler.     Aslen Burdur’lu olan ve Ankara’da yaşayan Hakan Öztekin AKP’nin Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’a destek olmak için Burdur’a gelmiş ve seçim kampanyalarında kendilerine yardımcı olmaktadır. Sel gider kum kalır misali bu arkadaş geldiği yere seçim biter bitmez dönecektir. CHP İl Yönetimi olarak biliyoruz ki! Bu kendisinin en doğal hakkı ve özgür iradesidir. Buna söyleyecek hiçbir lafımız yoktur. AKP’nin Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’un seçim çalışmalarında yardımcı olmak için Ankara’dan Burdur’a gelmiş olan Hakan Öztekin isimli şahıs Burdur’u sirke, dolayısıyla içinde yaşayan halkımızı da sirk hayvanlarına benzettiği sosyal medya paylaşımı bizleri derinden yaralamış ve üzmüştür. Hiç kimse ama hiç kimse son 5 yıl içerisinde modern kent görünümü kazanmış ilimiz Burdur’u sirk, içinde yaşayan halkımızı da sirk hayvanına benzetmeye hakkı da yoktur, haddi de değildir. AKP Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’a seçim kampanyalarında destek için Ankara’dan Burdur’a gelen birinin Burdur’da yaşayan bizlere ettiği bu hakareti asla sineye çekmeyeceğiz. AKP Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’un, Burdur’u sirke benzeten Hakan Öztekin’in ve AKP’li yöneticilerin derhal Burdur halkından özür dilemesi gerekmektedir. Özür dilenmediği takdirde ortaya çıkacak soru şudur ; “Acaba AKP’li Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt ve AKP yöneticileri de Ankara’dan seçim kampanyası için gelen ve Burdur’u sirke içinde yaşayan halkımızı da hayvana benzetmeye tenezzül eden Hakan Öztekin isimli şahısla aynı fikirde midir ?”  
AKP saldırgan ve Burdur halkını alaya alan söylemleri ile seçim kampanyalarına renk kattığını düşünerek insanlarımızı demoralize etmektedirler.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerini Cumhuriyet Halk Partisi olarak her ne kadar sıkıntısız, tartışmasız insani yanı ile sağlıklı bir ortamda geçirmek için yoğun çaba sarf etsek de ne yazık ki AKP trolleri saldırgan ve Burdur halkını alaya alan söylemleri ile seçim kampanyalarına renk kattığını düşünerek insanlarımızı demoralize etmektedirler.

    Aslen Burdur’lu olan ve Ankara’da yaşayan Hakan Öztekin AKP’nin Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’a destek olmak için Burdur’a gelmiş ve seçim kampanyalarında kendilerine yardımcı olmaktadır. Sel gider kum kalır misali bu arkadaş geldiği yere seçim biter bitmez dönecektir. CHP İl Yönetimi olarak biliyoruz ki! Bu kendisinin en doğal hakkı ve özgür iradesidir. Buna söyleyecek hiçbir lafımız yoktur.

AKP’nin Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’un seçim çalışmalarında yardımcı olmak için Ankara’dan Burdur’a gelmiş olan Hakan Öztekin isimli şahıs Burdur’u sirke, dolayısıyla içinde yaşayan halkımızı da sirk hayvanlarına benzettiği sosyal medya paylaşımı bizleri derinden yaralamış ve üzmüştür. Hiç kimse ama hiç kimse son 5 yıl içerisinde modern kent görünümü kazanmış ilimiz Burdur’u sirk, içinde yaşayan halkımızı da sirk hayvanına benzetmeye hakkı da yoktur, haddi de değildir. AKP Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’a seçim kampanyalarında destek için Ankara’dan Burdur’a gelen birinin Burdur’da yaşayan bizlere ettiği bu hakareti asla sineye çekmeyeceğiz. AKP Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’un, Burdur’u sirke benzeten Hakan Öztekin’in ve AKP’li yöneticilerin derhal Burdur halkından özür dilemesi gerekmektedir.

Özür dilenmediği takdirde ortaya çıkacak soru şudur ; “Acaba AKP’li Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt ve AKP yöneticileri de Ankara’dan seçim kampanyası için gelen ve Burdur’u sirke içinde yaşayan halkımızı da hayvana benzetmeye tenezzül eden Hakan Öztekin isimli şahısla aynı fikirde midir ?”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.