AKUT’UN KIŞ KAMPI ISPARTA DAVRAZ DA BAŞLADI.

SPOR 25.01.2016 - 11:29, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3321+ kez okundu.
 

AKUT’UN KIŞ KAMPI ISPARTA DAVRAZ DA BAŞLADI.

AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin sömestr dönemi için Isparta’da düzenlediği kamp, öğrencilerimizin Davraz’a ulaşması ile 24 Ocak 2016 günü başladı.
Öğrencilerimiz kamp boyunca kayak ve snowboard yapma keyfi yaşarken bir yandan da kış şartlarında hayatı idame ettirmeyi, hayatta kalma yöntemlerini öğrenecekler. Yön bulma, Kampçılık, Kış Şartlarında Barınma, Kış Şartlarında Doğru Giyinme ve Doğru Beslenme, Kampçılık başlıklarında özel birçok eğitim alacak olan minik kampçılarımız, kar mağarası yapmayı, pusula kullanmayı, harita okumayı, yön bulmayı, kısacası kış şartlarında doğada hayatta kalmanın temel kurallarını uzman kadromuzdan eğlenerek öğrenecekler… 5 gece 6 gün sürecek kamp boyunca öğrencilerimize AKUT’un uzman eğitmenlerinden ve millî kayakçılarımızdan oluşan eğitmen kadromuz eşlik edecek.  
AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin sömestr dönemi için Isparta’da düzenlediği kamp, öğrencilerimizin Davraz’a ulaşması ile 24 Ocak 2016 günü başladı.

Öğrencilerimiz kamp boyunca kayak ve snowboard yapma keyfi yaşarken bir yandan da kış şartlarında hayatı idame ettirmeyi, hayatta kalma yöntemlerini öğrenecekler.

Yön bulma, Kampçılık, Kış Şartlarında Barınma, Kış Şartlarında Doğru Giyinme ve Doğru Beslenme, Kampçılık başlıklarında özel birçok eğitim alacak olan minik kampçılarımız, kar mağarası yapmayı, pusula kullanmayı, harita okumayı, yön bulmayı, kısacası kış şartlarında doğada hayatta kalmanın temel kurallarını uzman kadromuzdan eğlenerek öğrenecekler…

5 gece 6 gün sürecek kamp boyunca öğrencilerimize AKUT’un uzman eğitmenlerinden ve millî kayakçılarımızdan oluşan eğitmen kadromuz eşlik edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.