ALMULA MERTER; “ ÇOCUKLARI İLE BODRUM TATİLİ YAPIYOR”

KÜLTÜR 29.06.2020 - 13:44, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4239+ kez okundu.
 

ALMULA MERTER; “ ÇOCUKLARI İLE BODRUM TATİLİ YAPIYOR”

Çocuklarıyla Bodrum’da tatil yapan Almula Merter Churm, çok yakında stand-up gösterisiyle dijital ortamda sevenlerinin karşısına çıkacak.
Ailesiyle İngiltere’de yaşayan Almula Merter Churm, uçuş yasaklarının kalkmasıyla birlikte soluğu hasretini çektiği memleketi Türkiye’de aldı. Kızı ve oğluyla beraber Bodrum’a gelen usta sanatçı, şimdilerde bir yandan çocuklarıyla tatil yapıyor bir yandan da yeni projeleri üzerinde çalışıyor.  SON HAZIRLIKLAR Kitapları İngilizceye de çevrilen Almula Merter Churm, üzerinde çalıştığı yeni kitabını tamamlamak üzere. Eserin son rötuşlarını Bodrum tatilinde yapan Churm, bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü stand-up şovunda da sona yaklaştı. Sanatçı, Covid-19 salgını nedeniyle tiyatro salonlarının kapılarını kapatması üzerine şovunu çevrimiçi olarak sahneleme kararı aldı. SEVENLERİYLE BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR Almula Merter Churm, geniş bir ekiple hazırladığı stand-up gösterisini çok yakında dijital ortamda seyirciyle buluşturacak. Churm’ün yeni kitabı da önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak.  
Çocuklarıyla Bodrum’da tatil yapan Almula Merter Churm, çok yakında stand-up gösterisiyle dijital ortamda sevenlerinin karşısına çıkacak.

Ailesiyle İngiltere’de yaşayan Almula Merter Churm, uçuş yasaklarının kalkmasıyla birlikte soluğu hasretini çektiği memleketi Türkiye’de aldı. Kızı ve oğluyla beraber Bodrum’a gelen usta sanatçı, şimdilerde bir yandan çocuklarıyla tatil yapıyor bir yandan da yeni projeleri üzerinde çalışıyor. 

SON HAZIRLIKLAR

Kitapları İngilizceye de çevrilen Almula Merter Churm, üzerinde çalıştığı yeni kitabını tamamlamak üzere. Eserin son rötuşlarını Bodrum tatilinde yapan Churm, bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü stand-up şovunda da sona yaklaştı. Sanatçı, Covid-19 salgını nedeniyle tiyatro salonlarının kapılarını kapatması üzerine şovunu çevrimiçi olarak sahneleme kararı aldı.

SEVENLERİYLE BULUŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Almula Merter Churm, geniş bir ekiple hazırladığı stand-up gösterisini çok yakında dijital ortamda seyirciyle buluşturacak. Churm’ün yeni kitabı da önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.