ARABALI SİNEMA KEYFİ BAŞLIYOR.

KÜLTÜR 06.07.2020 - 12:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3229+ kez okundu.
 

ARABALI SİNEMA KEYFİ BAŞLIYOR.

Burdur Belediyesi açık havada sinema gösterimleri ile yaz akşamlarında vatandaşların sosyal yaşantısına katkı sunacak.
İlk gösterim 8 Temmuz Çarşamba 7 Ağustos tarihine kadar sürecek olan etkinlikte, 8 Temmuz Çarşamba günü "7. Koğuştaki Mucize", 10 Temmuz günü "Selvi Boylu Al Yazmalım" , 17 Temmuz günü "120", 22 Temmuz günü "Mandıra Filozofu", 24 Temmuz günü "Züğürt Ağa", 29 Temmuz "Yol Arkadaşım 2", 5 Ağustos günü "Aşk Tesadüfleri Sever", 7 Ağustos günü de “Bayi Toplantısı” isimli filmler saat 21.00'de Fidan Pazarında sinema meraklıları ile buluşacak. Filmin sesi fm radyo frekansı üzerinden arabalardan dinlenebilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bütün dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle yaşadığımız olumsuz günlerin verdiği̇ stresi, bir nebze hafifletmek adına düzenlediğimiz etkinliklere bir yenisini daha ekledik. Düzenlediğimiz bu etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum dedi.  
Burdur Belediyesi açık havada sinema gösterimleri ile yaz akşamlarında vatandaşların sosyal yaşantısına katkı sunacak.

İlk gösterim 8 Temmuz Çarşamba

7 Ağustos tarihine kadar sürecek olan etkinlikte, 8 Temmuz Çarşamba günü "7. Koğuştaki Mucize", 10 Temmuz günü "Selvi Boylu Al Yazmalım" , 17 Temmuz günü "120", 22 Temmuz günü "Mandıra Filozofu", 24 Temmuz günü "Züğürt Ağa", 29 Temmuz "Yol Arkadaşım 2", 5 Ağustos günü "Aşk Tesadüfleri Sever", 7 Ağustos günü de “Bayi Toplantısı” isimli filmler saat 21.00'de Fidan Pazarında sinema meraklıları ile buluşacak. Filmin sesi fm radyo frekansı üzerinden arabalardan dinlenebilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Bütün dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını nedeniyle yaşadığımız olumsuz günlerin verdiği̇ stresi, bir nebze hafifletmek adına düzenlediğimiz etkinliklere bir yenisini daha ekledik. Düzenlediğimiz bu etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.