ARMAĞAN İLCİ, MEZARI BAŞINDA ANILDI

GÜNDEM 13.11.2020 - 13:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3472+ kez okundu.
 

ARMAĞAN İLCİ, MEZARI BAŞINDA ANILDI

Burdur’un Belediye Başkanlarından Armağan İlci, ölümünün 22 yılında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Örgütü tarafından mezarının başında anıldı
Geçirdiği trafik kazası nedeniyle, 13 Kasım 1998 tarihinde, basın danışmanı Gülçin İlci ve şoförü Ahmet Uğuz'la birlikte yaşamını yitiren Burdur eski Belediye Başkanı Armağan İlci, ölüm yıl dönümünde CHP Burdur İl Örgütü tarafından mezarı başında anıldı. İlci için dua edilen törene CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, İl Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, İl Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özmen yer aldı. COVİD-19 pandemisi sebebiyle tören kısıtlı şekilde gerçekleştirildi. “ŞEHRİNE VE ÜLKESİNE BÜYÜK KATKILAR SAĞLAMIŞ BİR SİYASETÇİ” Töreni sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyuran Başkan Akbulut, ““22 yıl önce bugün, kaybettiğimiz efsane Belediye Başkanımız Armağan İlci, Basın Danışmanı Gülçin İlci Bozkurt ve mesai arkadaşları Ahmet Uğuz'u pandemi süreci sebebiyle, Merkez İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız ile beraber andık. Başkanımız, şehrine ve ülkesine büyük katkılar sağlamış bir siyasetçiydi. Allah rahmet eylesin” dedi.  
Burdur’un Belediye Başkanlarından Armağan İlci, ölümünün 22 yılında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Örgütü tarafından mezarının başında anıldı

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle, 13 Kasım 1998 tarihinde, basın danışmanı Gülçin İlci ve şoförü Ahmet Uğuz'la birlikte yaşamını yitiren Burdur eski Belediye Başkanı Armağan İlci, ölüm yıl dönümünde CHP Burdur İl Örgütü tarafından mezarı başında anıldı. İlci için dua edilen törene CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, İl Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, İl Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özmen yer aldı. COVİD-19 pandemisi sebebiyle tören kısıtlı şekilde gerçekleştirildi.

“ŞEHRİNE VE ÜLKESİNE BÜYÜK KATKILAR SAĞLAMIŞ BİR SİYASETÇİ”

Töreni sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyuran Başkan Akbulut, ““22 yıl önce bugün, kaybettiğimiz efsane Belediye Başkanımız Armağan İlci, Basın Danışmanı Gülçin İlci Bozkurt ve mesai arkadaşları Ahmet Uğuz'u pandemi süreci sebebiyle, Merkez İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız ve Gençlik Kolları Başkanımız ile beraber andık. Başkanımız, şehrine ve ülkesine büyük katkılar sağlamış bir siyasetçiydi. Allah rahmet eylesin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.