ATATÜRK’Ü ÖLÜMÜNÜN 81 YILINDA MİLLETÇE HÜZÜNLE ANDIK.

GÜNDEM 10.11.2019 - 10:01, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3477+ kez okundu.
 

ATATÜRK’Ü ÖLÜMÜNÜN 81 YILINDA MİLLETÇE HÜZÜNLE ANDIK.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81 yılında Cumhuriyet meydanında düzenlenen törenle hüzünle bir kez daha andık.
      Türkiye cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81 yılında düzenlenen törenle andık. Törene Burdur Valisi Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı piyade  Albay Cenk Baburşah, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, protokol, askeri birlikler, okul öğrenci toplulukları siyasi partilerin yetkilileri ile sivil toplum kuruluşları ile Burdur halkı katıldı. Tören, Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardından, Atatürk’ün İstanbul da konutu olman istireahatgahı Dolmabahçe sarayında gözlerini hayata yumduğu saat 9.05 de ise saygı sirenlerinin çalmasının ardından tüm Türkiye genelinde olduğu gibi 2 dakikalık saygı duruşu gerçekleşmesinin ardından istiklal marşı okundu. Törenin birinci bölümü son buldu Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu 81 yıl önce Saat 09.05 geçe hayata gözlerini yuman Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasıl 2019 törenlerinin ikinci bölümü Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi konferans ve sergi salonunda devam edildi. Atatürk’ un kişiliği, devrimleri ve günümüze kadar gelen ve kazandırdığı eserlerinin anlatıldığı toplantı     ile okullarda yapılacak anma törenleri ile devam edildi.  
Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81 yılında Cumhuriyet meydanında düzenlenen törenle hüzünle bir kez daha andık.

      Türkiye cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 81 yılında düzenlenen törenle andık. Törene Burdur Valisi Hasan Şıldak, Garnizon Komutanı piyade  Albay Cenk Baburşah, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, protokol, askeri birlikler, okul öğrenci toplulukları siyasi partilerin yetkilileri ile sivil toplum kuruluşları ile Burdur halkı katıldı.

Tören, Atatürk anıtına çelenklerin konulmasının ardından, Atatürk’ün İstanbul da konutu olman istireahatgahı Dolmabahçe sarayında gözlerini hayata yumduğu saat 9.05 de ise saygı sirenlerinin çalmasının ardından tüm Türkiye genelinde olduğu gibi 2 dakikalık saygı duruşu gerçekleşmesinin ardından istiklal marşı okundu. Törenin birinci bölümü son buldu

Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu 81 yıl önce Saat 09.05 geçe hayata gözlerini yuman Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 Kasıl 2019 törenlerinin ikinci bölümü Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi konferans ve sergi salonunda devam edildi. Atatürk’ un kişiliği, devrimleri ve günümüze kadar gelen ve kazandırdığı eserlerinin anlatıldığı toplantı     ile okullarda yapılacak anma törenleri ile devam edildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.