ATATÜRK’Ü ÖLÜMÜNÜN 82 YILINDA SAYGIYLA ANDIK

GÜNDEM 10.11.2020 - 10:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3406+ kez okundu.
 

ATATÜRK’Ü ÖLÜMÜNÜN 82 YILINDA SAYGIYLA ANDIK

İstiklal Harbimizin başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla rahmetle ve minnetle andık.
Burdur Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende anıta çelenklerin konulması ile başladı. Her yıl olduğu gibi Atatürk’ün Dolmabahçe de hayata veda ettiği saat 09.05  geçe sirenlerin çalması ile devam etti, protokol, askeri erkan ve gaziler, öğrenciler ile vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Tören bayrak töreni ve istiklal marşı ile devam etti. Atatürk’ün ölümünün 82'inci senei devriyesi nedeniyle okullarda ve askeri kışlalarda ve çeşitli toplantılarda günün anlam ve önemini ifade eden toplantılar düzenlenecektir. Öğrenciler ise Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtında ihtiram nöbeti devam edecektir. Covit-19 Pandemi dönemi nedeniyle gerekli önlemlerin alındığı törenler gün boyu devam edecektir.
İstiklal Harbimizin başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla rahmetle ve minnetle andık.

Burdur Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende anıta çelenklerin konulması ile başladı. Her yıl olduğu gibi Atatürk’ün Dolmabahçe de hayata veda ettiği saat 09.05  geçe sirenlerin çalması ile devam etti, protokol, askeri erkan ve gaziler, öğrenciler ile vatandaşlar saygı duruşunda bulundu. Tören bayrak töreni ve istiklal marşı ile devam etti.

Atatürk’ün ölümünün 82'inci senei devriyesi nedeniyle okullarda ve askeri kışlalarda ve çeşitli toplantılarda günün anlam ve önemini ifade eden toplantılar düzenlenecektir. Öğrenciler ise Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtında ihtiram nöbeti devam edecektir. Covit-19 Pandemi dönemi nedeniyle gerekli önlemlerin alındığı törenler gün boyu devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.