ATATÜRK’ÜN TEŞRİFİ NEDENİYLE BURDUR VALİSİ’NİN MESAJI

YAŞAM 05.03.2016 - 16:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4687+ kez okundu.
 

ATATÜRK’ÜN TEŞRİFİ NEDENİYLE BURDUR VALİSİ’NİN MESAJI

Vali Hasan Kürklü Atatürk'ün Burdur'a gelişinin 86. Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj.
Burdur Valisi Hasan Kürklü, yaptığı yazılı açıklamada; Atatürk’ün Burdur'a gelişinin 86. yıldönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz. Atatürk önderliğinde, Kurtuluş Savaşı sürecinde birçok ilde önemli toplantılar ve kongreler düzenlemiş, bu toplantılarla halkımıza milli mücadele ruhu aşılanarak bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılmıştır. Zorlu Milli Mücadele yıllarından sonra Cumhuriyetin ilanıyla birlikte Türkiye'nin dört bir yanını gezen Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ziyaretleriyle halkın durumunu yerinde görerek, savaş sonrası yorgun olan milletine moral vermiş, gelecek için umut aşılamıştır. Yapmış olduğu bu ziyaretlerde de halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılanmıştır. İlimizi de 6 Mart 1930 tarihinde ziyaret eden Gazi Mustafa Kemal'i Burdur halkı büyük bir coşku ve heyecanla karşılamıştır. Bu ziyaret Burdur halkı için her zaman ayrı bir gurur ve kıvanç vesilesi olmuştur. Bugün bizler de aynı heyecanla 6 Mart'ı kutlamaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.  
Vali Hasan Kürklü Atatürk'ün Burdur'a gelişinin 86. Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj.

Burdur Valisi Hasan Kürklü, yaptığı yazılı açıklamada; Atatürk’ün Burdur'a gelişinin 86. yıldönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz.

Atatürk önderliğinde, Kurtuluş Savaşı sürecinde birçok ilde önemli toplantılar ve kongreler düzenlemiş, bu toplantılarla halkımıza milli mücadele ruhu aşılanarak bağımsız Türkiye Cumhuriyetinin temelleri atılmıştır.

Zorlu Milli Mücadele yıllarından sonra Cumhuriyetin ilanıyla birlikte Türkiye'nin dört bir yanını gezen Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ziyaretleriyle halkın durumunu yerinde görerek, savaş sonrası yorgun olan milletine moral vermiş, gelecek için umut aşılamıştır. Yapmış olduğu bu ziyaretlerde de halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılanmıştır.

İlimizi de 6 Mart 1930 tarihinde ziyaret eden Gazi Mustafa Kemal'i Burdur halkı büyük bir coşku ve heyecanla karşılamıştır. Bu ziyaret Burdur halkı için her zaman ayrı bir gurur ve kıvanç vesilesi olmuştur. Bugün bizler de aynı heyecanla 6 Mart'ı kutlamaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.