ATATÜRK’ÜN ZİYARETİ “ BAŞKAN ERCENGİZ’İN 6 MART MESAJI”

GÜNDEM 05.03.2020 - 11:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4215+ kez okundu.
 

ATATÜRK’ÜN ZİYARETİ “ BAŞKAN ERCENGİZ’İN 6 MART MESAJI”

Burdur’un şeref günü olarak kabul edilen 6 Mart’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 90 yıl önce ilimize konuk olmasının coşku ve heyecanını yaşıyoruz.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atanın 90 Yıl önce Yurt gezileri nedeniyle Burdur'u ziyareti nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ercengiz mesajın da Burdur’un şeref günü olarak kabul edilen 6 Mart’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 90 yıl önce ilimize konuk olmasının coşku ve heyecanını yaşarken içimiz buruk. 90 yıl önce bize miras kalan heyecan ve azimle, aynı hedef doğrultusunda yılmadan çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Cumhuriyetin ilanı ile başlayan, savaş sonrası toparlanma ve gelişme süreci hız kazanmış, bağımsızlığı uğruna meydan okuyan Türkiye Cumhuriyeti, artık gelişim yolunda bir mücadelenin  içerisine girmiştir. Gelişmiş uygarlıklar düzeyine ulaşmak adına heyecan ve coşku ile çalışan Burdur halkı, Atatürk’ün bu ziyareti ile büyük moral kazanmış ve bu amaç doğrultusunda çalışmalarında büyük ivme yakalamıştır. Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlara ulaşması, ancak bu coğrafyadan fışkıran ruha sahip çıkmakla olacaktır. Bu anlamlı günün yıldönümünde, her 6 Mart’ta olduğu gibi, günümüzde ve gelecekte de gözlerimiz her zaman siyasi stratejileri ve zaferleri ile benzeri olmayan Ülkemizin Kurucusu Başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü arayacaktır. Ulu Önderimiz için yüreğimizde taşıdığımız özlem ve hasret duyguları asla sonlanmayacaktır. Burdur Belediye Başkanı olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 90 yıl önce şereflendirdiği bu kentte görev yapmanın mutluluğunu ve onurunu bir kaz yaşıyorum. Taşı, toprağı, tarihi ve geleceği cumhuriyet kokan aydın bir kentin belediye başkanı olarak, Burdur Halkı ile omuz omuza vererek Atatürk’ün ışığında emin adımlarla ilerliyoruz. Burdurlular, kentimize gelişi ile büyük mutluluk yaşatmış olan Ulu Önder Atatürk’ün izinden hiçbir zaman ayrılmamışlardır ve asla ayrılmayacaklardır. Bizlere daha yaşanabilir bir ülke ve daha gelişmiş bir toplum oluşturma vizyonu sunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Burdur’ gelişinin 90. Yılında bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyor, bu vesileyle bu vatan için canını hiçe sayan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi de minnetle yad ediyorum.  Tüm Burdur halkının bu kutlu gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Tüm tarihi boyunca namusunu ve toprağını korumak için mücadele eden Türk Evlatları, tarihin her anında olduğu gibi yine böyle bir dönemde, iç ve dış şer odaklarıyla mücadeleye devam etmektedir. Geçtiğimiz hafta İdlip’te haince düzenlenen saldırıda şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimizi,  vatan topraklarına ve kalbimize gömdük. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!...  
Burdur’un şeref günü olarak kabul edilen 6 Mart’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 90 yıl önce ilimize konuk olmasının coşku ve heyecanını yaşıyoruz.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atanın 90 Yıl önce Yurt gezileri nedeniyle Burdur'u ziyareti nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ercengiz mesajın da Burdur’un şeref günü olarak kabul edilen 6 Mart’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 90 yıl önce ilimize konuk olmasının coşku ve heyecanını yaşarken içimiz buruk. 90 yıl önce bize miras kalan heyecan ve azimle, aynı hedef doğrultusunda yılmadan çalışmanın gayreti içerisindeyiz.

Cumhuriyetin ilanı ile başlayan, savaş sonrası toparlanma ve gelişme süreci hız kazanmış, bağımsızlığı uğruna meydan okuyan Türkiye Cumhuriyeti, artık gelişim yolunda bir mücadelenin  içerisine girmiştir. Gelişmiş uygarlıklar düzeyine ulaşmak adına heyecan ve coşku ile çalışan Burdur halkı, Atatürk’ün bu ziyareti ile büyük moral kazanmış ve bu amaç doğrultusunda çalışmalarında büyük ivme yakalamıştır.

Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlara ulaşması, ancak bu coğrafyadan fışkıran ruha sahip çıkmakla olacaktır. Bu anlamlı günün yıldönümünde, her 6 Mart’ta olduğu gibi, günümüzde ve gelecekte de gözlerimiz her zaman siyasi stratejileri ve zaferleri ile benzeri olmayan Ülkemizin Kurucusu Başkomutan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü arayacaktır. Ulu Önderimiz için yüreğimizde taşıdığımız özlem ve hasret duyguları asla sonlanmayacaktır.

Burdur Belediye Başkanı olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 90 yıl önce şereflendirdiği bu kentte görev yapmanın mutluluğunu ve onurunu bir kaz yaşıyorum. Taşı, toprağı, tarihi ve geleceği cumhuriyet kokan aydın bir kentin belediye başkanı olarak, Burdur Halkı ile omuz omuza vererek Atatürk’ün ışığında emin adımlarla ilerliyoruz. Burdurlular, kentimize gelişi ile büyük mutluluk yaşatmış olan Ulu Önder Atatürk’ün izinden hiçbir zaman ayrılmamışlardır ve asla ayrılmayacaklardır.

Bizlere daha yaşanabilir bir ülke ve daha gelişmiş bir toplum oluşturma vizyonu sunan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Burdur’ gelişinin 90. Yılında bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyor, bu vesileyle bu vatan için canını hiçe sayan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi de minnetle yad ediyorum.  Tüm Burdur halkının bu kutlu gününü en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Tüm tarihi boyunca namusunu ve toprağını korumak için mücadele eden Türk Evlatları, tarihin her anında olduğu gibi yine böyle bir dönemde, iç ve dış şer odaklarıyla mücadeleye devam etmektedir. Geçtiğimiz hafta İdlip’te haince düzenlenen saldırıda şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimizi,  vatan topraklarına ve kalbimize gömdük. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.