ATSO 2021 YILI “KÖK” ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

KÜLTÜR 02.04.2021 - 11:38, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3281+ kez okundu.
 

ATSO 2021 YILI “KÖK” ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, ATSO’nun bu yıl ikincisini vereceği “Kente Önem Katanlar” Ödülleri’nin kazananlarını açıkladı.
 KÖK Ödülleri’ni her yıl eğitim alanında yapılan bir yatırımla taçlandırdıklarını vurgulayan Davut Çetin, 2021 yılı KÖK Ödülü sahipleri adına Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bir uçak hangarı yaptırıldığını bildirdi.Davut Çetin şöyle konuştu; “Antalya’nın kalkınması ve bilinirliğinin artmasının yanı sıra, ekonomi, bilim, teknoloji, kültür gibi tümalanlarda üretilen projeleriyle fark yaratan üyelerimizin, kişi ve kurumların çalışmalarını teşvik etmek,başarıyı ödüllendirerek cesaretlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla geçtiğimiz yıl gelişim vegelecek odaklı bir vizyonla Kente Önem Katanlar adıyla yapılandırdığımız ATSO ‘KÖK Ödülleri’nin 2021 yılı çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. EROL ERKAN’IN İSMİ YAŞATILACAK Bu çerçevede, sosyal sorumluluk alanı olarak belirlemiş olduğumuz ‘eğitim’e dönük olarak, 2021 yılı için ödül sahipleri adına Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bir hangar yaptırdık. Ayrıca hangara bu yıl kaybettiğimiz merhum Yönetim Kurulu Üyemiz Erol Erkan’ın adının verilmesini kararlaştırdık. Kent Ödülleri başvuruları alanında uzman seçici kurullar tarafından titizlikle değerlendirilerek dereceye girenler belirlendi. Toplam 7 ana kategoriden oluşan KÖK Ödülleri 2021’in Kent ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler dışındaki kategorilerindeki ödül sahipleri de Odamız kayıtları esas alınarak oluşturuldu. KÖK ÖDÜLLERİ’NE YOĞUN BAŞVURU ATSO KÖK Ödülleri 2021’e yoğun başvuru oldu. İnovasyon, Dijital Dönüşüm, Bilim, Eğitim, Kültür-Sanat, Spor, Çevre, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Antalya Araştırması ve Basın olmak üzere 10 alt başlığı içeren “Kent Ödülleri” kategorisinde 95 başvuru oldu. Seçici kurullarımız son derece nitelikli başvurular arasından seçim yapmakta zorlandıklarını ifade ettiler. Öte yandan “Döviz Kazandırıcı Hizmetler” ana kategorisinde yer alan Seyahat Acenteleri, Konaklama Tesisleri, Hizmet İhracatı, İhracat-Genel, Tarım İhracatı kategorilerinde de toplam 40 başvuru alındı. Bu vesileyle başvuruda bulunan tüm kişi ve kuruluşlara kentimize kattıkları değer ve bu vizyon doğrultusunda geliştirdikleri projelerden ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kent Ödülleri başvurularını titizlikle inceleyen seçici kurullarımıza da ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Gelinen noktada, Odamızın 139.kuruluş yıldönümü olan 3 Nisan 2021 tarihinde, tüm ödül sahipleriyle birlikte yapmayı planladığımız törenimizi pandemi koşulları dolayısıyla ne yazık ki bu yıl da yapamayacağız. Tüm ödül kazananları tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.”
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, ATSO’nun bu yıl ikincisini vereceği “Kente Önem Katanlar” Ödülleri’nin kazananlarını açıkladı.

 KÖK Ödülleri’ni her yıl eğitim alanında yapılan bir yatırımla taçlandırdıklarını vurgulayan Davut Çetin, 2021 yılı KÖK Ödülü sahipleri adına Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bir uçak hangarı yaptırıldığını bildirdi.Davut Çetin şöyle konuştu;

“Antalya’nın kalkınması ve bilinirliğinin artmasının yanı sıra, ekonomi, bilim, teknoloji, kültür gibi tümalanlarda üretilen projeleriyle fark yaratan üyelerimizin, kişi ve kurumların çalışmalarını teşvik etmek,başarıyı ödüllendirerek cesaretlendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla geçtiğimiz yıl gelişim vegelecek odaklı bir vizyonla Kente Önem Katanlar adıyla yapılandırdığımız ATSO ‘KÖK Ödülleri’nin 2021 yılı çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz.

EROL ERKAN’IN İSMİ YAŞATILACAK

Bu çerçevede, sosyal sorumluluk alanı olarak belirlemiş olduğumuz ‘eğitim’e dönük olarak, 2021 yılı için ödül sahipleri adına Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bir hangar yaptırdık. Ayrıca hangara bu yıl kaybettiğimiz merhum Yönetim Kurulu Üyemiz Erol Erkan’ın adının verilmesini kararlaştırdık. Kent Ödülleri başvuruları alanında uzman seçici kurullar tarafından titizlikle değerlendirilerek dereceye girenler belirlendi. Toplam 7 ana kategoriden oluşan KÖK Ödülleri 2021’in Kent ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler dışındaki kategorilerindeki ödül sahipleri de Odamız kayıtları esas alınarak oluşturuldu.

KÖK ÖDÜLLERİ’NE YOĞUN BAŞVURU

ATSO KÖK Ödülleri 2021’e yoğun başvuru oldu. İnovasyon, Dijital Dönüşüm, Bilim, Eğitim, Kültür-Sanat, Spor, Çevre, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Antalya Araştırması ve Basın olmak üzere 10 alt başlığı içeren “Kent Ödülleri” kategorisinde 95 başvuru oldu. Seçici kurullarımız son derece nitelikli başvurular arasından seçim yapmakta zorlandıklarını ifade ettiler. Öte yandan “Döviz Kazandırıcı Hizmetler” ana kategorisinde yer alan Seyahat Acenteleri, Konaklama Tesisleri, Hizmet İhracatı, İhracat-Genel, Tarım İhracatı kategorilerinde de toplam 40 başvuru alındı. Bu vesileyle başvuruda bulunan tüm kişi ve kuruluşlara kentimize kattıkları değer ve bu vizyon doğrultusunda geliştirdikleri projelerden ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kent Ödülleri başvurularını titizlikle inceleyen seçici kurullarımıza da ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelinen noktada, Odamızın 139.kuruluş yıldönümü olan 3 Nisan 2021 tarihinde, tüm ödül sahipleriyle birlikte yapmayı planladığımız törenimizi pandemi koşulları dolayısıyla ne yazık ki bu yıl da yapamayacağız. Tüm ödül kazananları tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.