AVCILAR İLE BİRLİKTE VALİ YILMAZ DA RASTGELE DEDİ

YAŞAM 22.08.2016 - 12:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3785+ kez okundu.
 

AVCILAR İLE BİRLİKTE VALİ YILMAZ DA RASTGELE DEDİ

Karamanlı Kağılcık Köyü Elvan Dinlenme Tesislerinde Av sezonunun açılışı nedeniyle düzenlenen etkinliğe Vali Şerif Yılmaz da katıldı
Vali Yılmaz, Merkez Avcılar Kulübünün Av Sezonu Açılış Etkinliğine Katıldı Burdur Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü tarafından av sezonu açılışı dolayısıyla program düzenlendi.   Karamanlı Kağılcık Köyü sınırları içerisinde bulunan Elvan Dinlenme Tesislerinde düzenlenen etkinliğe Vali Şerif Yılmaz, Karamanlı Kaymakamı Yusuf Altun, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fırat Erkal, Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Hasan Uysal, Doğa Koruma ve Milli Parklar Burdur Şube Müdürü Tamer Yılmaz, Kulüp Başkanı Lütfi Türe ve kulüp üyesi avcılar katıldı.   Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü olarak piknik havasında etkinlik düzenlediklerini belirten Başkan Lütfi Türe, Kulüp olarak 2014 yılında Kemer Akpınar Yaylasında, 2015 yılında Salda Gölü kenarında bu yılda aynı etkinliği Karamanlı İlçesi Kağılcık Köyü sınırları içerisinde bulunan Elvan Dinlenme Tesisinde düzenlediklerini belirterek kulüp üyeleri olarak kaynaşma ve av sezonu açılışında beraber olmaya çalıştıklarını vurguladı.   Etkinlikte Burdur Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü tarafından üyelerine yemek ikram edildi. Yemek ikramı sonrası Kur'an-ı Kerim okunarak dua yapıldı.   Avcılar ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, Avcılar ile hatıra fotoğrafı çekilerek yeni av sezonunun kazasız belasız geçmesi temennisinde bulundu. Programın sonunda Elvan Dinlenme Tesisi işletme sahipleri ile hatıra fotoğrafı çekilen Vali Yılmaz İşletmeye ait sebze bahçesini gezdikten sonra buradan ayrıldı.  
Karamanlı Kağılcık Köyü Elvan Dinlenme Tesislerinde Av sezonunun açılışı nedeniyle düzenlenen etkinliğe Vali Şerif Yılmaz da katıldı

Vali Yılmaz, Merkez Avcılar Kulübünün Av Sezonu Açılış Etkinliğine Katıldı

Burdur Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü tarafından av sezonu açılışı dolayısıyla program düzenlendi.
 

Karamanlı Kağılcık Köyü sınırları içerisinde bulunan Elvan Dinlenme Tesislerinde düzenlenen etkinliğe Vali Şerif Yılmaz, Karamanlı Kaymakamı Yusuf Altun, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fırat Erkal, Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Hasan Uysal, Doğa Koruma ve Milli Parklar Burdur Şube Müdürü Tamer Yılmaz, Kulüp Başkanı Lütfi Türe ve kulüp üyesi avcılar katıldı.
 

Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü olarak piknik havasında etkinlik düzenlediklerini belirten Başkan Lütfi Türe, Kulüp olarak 2014 yılında Kemer Akpınar Yaylasında, 2015 yılında Salda Gölü kenarında bu yılda aynı etkinliği Karamanlı İlçesi Kağılcık Köyü sınırları içerisinde bulunan Elvan Dinlenme Tesisinde düzenlediklerini belirterek kulüp üyeleri olarak kaynaşma ve av sezonu açılışında beraber olmaya çalıştıklarını vurguladı.
 

Etkinlikte Burdur Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü tarafından üyelerine yemek ikram edildi. Yemek ikramı sonrası Kur'an-ı Kerim okunarak dua yapıldı.
 

Avcılar ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, Avcılar ile hatıra fotoğrafı çekilerek yeni av sezonunun kazasız belasız geçmesi temennisinde bulundu. Programın sonunda Elvan Dinlenme Tesisi işletme sahipleri ile hatıra fotoğrafı çekilen Vali Yılmaz İşletmeye ait sebze bahçesini gezdikten sonra buradan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.