AVRUPA’DA EĞİTİM GÖREN GENÇLERDEN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET.

EĞİTİM 06.11.2019 - 17:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2582+ kez okundu.
 

AVRUPA’DA EĞİTİM GÖREN GENÇLERDEN BAŞKAN ERCENGİZ’E ZİYARET.

Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen proje kapsamında Polonya, Litvanya ve Makedonya’da katıldıkları gönüllülük eğimine katılan gençler yurda döndü.
Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen proje kapsamında Polonya, Litvanya ve Makedonya’da katıldıkları gönüllülük ve eğitim hizmetlerini tamamlayan gençler Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret ettiler. Toplantıda Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Komisyonunca desteklenen, Belediyemizce yürütülen Gönüllülük çalışmaları kapsamında, ilimizde ve ülkemizde yapılacak etkinlikler konuşuldu. Proje tabanlı faaliyetler görüşülerek uygulamalar hakkında çalışmalar başlatıldı. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen projemiz kapsamında Polonya, Litvanya ve Makedonya’da eğitim alan ve gönüllülük yapan gençlerimiz eğitimlerini tamamladılar. Daima gençlerimizin ve geleceğimizin yanında olacağız” açıklamasında bulundu.
Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen proje kapsamında Polonya, Litvanya ve Makedonya’da katıldıkları gönüllülük eğimine katılan gençler yurda döndü.

Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen proje kapsamında Polonya, Litvanya ve Makedonya’da katıldıkları gönüllülük ve eğitim hizmetlerini tamamlayan gençler Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret ettiler.

Toplantıda Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Komisyonunca desteklenen, Belediyemizce yürütülen Gönüllülük çalışmaları kapsamında, ilimizde ve ülkemizde yapılacak etkinlikler konuşuldu. Proje tabanlı faaliyetler görüşülerek uygulamalar hakkında çalışmalar başlatıldı.

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur Belediyesi, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen projemiz kapsamında Polonya, Litvanya ve Makedonya’da eğitim alan ve gönüllülük yapan gençlerimiz eğitimlerini tamamladılar. Daima gençlerimizin ve geleceğimizin yanında olacağız” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.