AYÇA KUMSAL HEM SEKSİ HEM İDDALI!

SANAT 25.01.2021 - 14:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3199+ kez okundu.
 

AYÇA KUMSAL HEM SEKSİ HEM İDDALI!

Sosyal Medya hesabına yüklediği iddalı fotoğrafları ile yürekleri hoplatan Güzel DJ Ayça Kumsal Şarkıcı olmak için kolları sıvadı.
Çocuk yaşlarda Çello ve Gitar eğitimi alan Ayça Kumsal müzik sektörüne Lara’da vokallikle başlamıştı. 1 yıldır özel hocası İpek Soylu’dan şan dersleri alan Ayça Kumsal İddalı bir Pop ve Rap müzik tarzı ile sahnelerin tozunu attırmaya geliyor. Stüdyodan çıkmayan Şarkısını titizlikle okumalarını yapan Ayça Kumsal şarkının sözü ve müziği TikToker ve Youtuber ların gözdesi  Tefo & Seko ya ait olduğunu söyledi. Aranje ise Opirus Music yapacak. Avrupa ve Türkiye’nin her şehrinde sahne Alan güzel DJ Ayça Kumsal artık Şarkıcı olarak piyasada olacak. DJ olarak Adını Türkiyeye Duyuran Ayça Kumsal Aynı başarıyı Şarkıcılıkta da ispatlayacak. Şarkı hakkında ser verip sır vermeyen Ayça Kumsal şarkım da benim gibi iddalı olacak.  AYÇA KUMSAL KİMDİR?  14 06 1998 Eskişehir doğumlu olan Ayça Kumsal İkizler burcu Eskişehir Çağfen kolejinden mezun olmuştur. Ortaokul ve lise hayatı boyunca çello ve gitar çalmış müzik ile küçük yaşlarda tanışmıştır. Eğitimi bittikten sonra Antalya’ya taşımış bir süre Lara’da vokallik yaptı. Daha sonra Profesyonel olarak Antalya’dan DJ’lik eğitimi alıp Profesyonel olarak Djlik yapmaya Sahne Almaya başladı. Şuan  olarak Üniversite eğitimi devam etmektedir.  Anadolu üniversitesi menkul kıymetler sermaye piyasası bölümünü okuyor. Anne ve Babası öğretmendir. Ayça Kumsal Türkiye’nin bir çok şehrinde sahne almış bir DJdir. Güzelliğiyle ve müzik tarzı ile oldukça beğeni kazanıyor. Son olarak hedefi şarkıcılık Stüdyo aşamasında olan Ayça Kumsal İddialı şarkısı ile geliyor.
Sosyal Medya hesabına yüklediği iddalı fotoğrafları ile yürekleri hoplatan Güzel DJ Ayça Kumsal Şarkıcı olmak için kolları sıvadı.

Çocuk yaşlarda Çello ve Gitar eğitimi alan Ayça Kumsal müzik sektörüne Lara’da vokallikle başlamıştı. 1 yıldır özel hocası İpek Soylu’dan şan dersleri alan Ayça Kumsal İddalı bir Pop ve Rap müzik tarzı ile sahnelerin tozunu attırmaya geliyor. Stüdyodan çıkmayan Şarkısını titizlikle okumalarını yapan Ayça Kumsal şarkının sözü ve müziği TikToker ve Youtuber ların gözdesi  Tefo & Seko ya ait olduğunu söyledi. Aranje ise Opirus Music yapacak. Avrupa ve Türkiye’nin her şehrinde sahne Alan güzel DJ Ayça Kumsal artık Şarkıcı olarak piyasada olacak. DJ olarak Adını Türkiyeye Duyuran Ayça Kumsal Aynı başarıyı Şarkıcılıkta da ispatlayacak. Şarkı hakkında ser verip sır vermeyen Ayça Kumsal şarkım da benim gibi iddalı olacak. 

AYÇA KUMSAL KİMDİR? 

14 06 1998 Eskişehir doğumlu olan Ayça Kumsal İkizler burcu Eskişehir Çağfen kolejinden mezun olmuştur. Ortaokul ve lise hayatı boyunca çello ve gitar çalmış müzik ile küçük yaşlarda tanışmıştır. Eğitimi bittikten sonra Antalya’ya taşımış bir süre Lara’da vokallik yaptı. Daha sonra Profesyonel olarak Antalya’dan DJ’lik eğitimi alıp Profesyonel olarak Djlik yapmaya Sahne Almaya başladı. Şuan  olarak Üniversite eğitimi devam etmektedir.  Anadolu üniversitesi menkul kıymetler sermaye piyasası bölümünü okuyor. Anne ve Babası öğretmendir. Ayça Kumsal Türkiye’nin bir çok şehrinde sahne almış bir DJdir. Güzelliğiyle ve müzik tarzı ile oldukça beğeni kazanıyor. Son olarak hedefi şarkıcılık Stüdyo aşamasında olan Ayça Kumsal İddialı şarkısı ile geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.