AZERİ GÜZEL BABAR’IN KLİBİNDE

SANAT 16.12.2019 - 23:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2628+ kez okundu.
 

AZERİ GÜZEL BABAR’IN KLİBİNDE

Piyasaya sürdüğü ‘Dön Gel’isimli türküsüyle büyük çıkış yakalayan usta gazeteci Habib Babar, albümünün ikinci klip’ini Azerbaycan’da çekmeye karar verdi.
Bir süre önce Akademi Müzik Prodüksiyon etiketiyle  piyasaya sürdüğü ‘Dön Gel’isimli türküsüyle büyük çıkış yakalayan usta gazeteci Habib Babar,albümünün ikinci klibini Azerbaycan’da çekmeye karar verdi. Yazılı ve görsel medyanın ünlü ismi usta gazeteci Habib Babar rekora koşuyor. ‘Dön Gel’ simli kılibi tıklanma rekoru kıran Babar, hiç zaman kaybetmeden,’Amandır Evlenmeyin ’isimli Azerice şarkısına klip çekmek için kolları sıvadı. Ünlü yapımcı Rahmi Akkuş ile Azerbaycan’a gitmeye hazırlanan Habib Babar, Azerbaycanlı ünlü fotomodel ve oyuncu Sia Racabi ile kamera karşısına çıkacak.Azeri şarkısının 2020’ye damga vuracağını iddia eden Babar,  Hareketli bir şarkı.Dinleyen yerinde oturamayacak.Sözleri de çok espirili. Tabii klipte öyle olacak diye konuştu
Piyasaya sürdüğü ‘Dön Gel’isimli türküsüyle büyük çıkış yakalayan usta gazeteci Habib Babar, albümünün ikinci klip’ini Azerbaycan’da çekmeye karar verdi.

Bir süre önce Akademi Müzik Prodüksiyon etiketiyle  piyasaya sürdüğü ‘Dön Gel’isimli türküsüyle büyük çıkış yakalayan usta gazeteci Habib Babar,albümünün ikinci klibini Azerbaycan’da çekmeye karar verdi.

Yazılı ve görsel medyanın ünlü ismi usta gazeteci Habib Babar rekora koşuyor. ‘Dön Gel’ simli kılibi tıklanma rekoru kıran Babar, hiç zaman kaybetmeden,’Amandır Evlenmeyin ’isimli Azerice şarkısına klip çekmek için kolları sıvadı. Ünlü yapımcı Rahmi Akkuş ile Azerbaycan’a gitmeye hazırlanan Habib Babar, Azerbaycanlı ünlü fotomodel ve oyuncu Sia Racabi ile kamera karşısına çıkacak.Azeri şarkısının 2020’ye damga vuracağını iddia eden Babar,  Hareketli bir şarkı.Dinleyen yerinde oturamayacak.Sözleri de çok espirili. Tabii klipte öyle olacak diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.